Smarta lösningar!

SharePointbaserad lösning för dokumentation av IT-system

DOKIT samlar information och dokumentation från organisationens IT-miljö. Har du en virtuell servermiljö samlas serverinformation, minnestilldelning, IP-adresser och liknande in automatiskt. Den insamlade informationen kan du sedan komplettera genom att manuellt fylla i enkla mallar för olika ändamål. Då får en central plats för exempelvis omstartsrutiner, IP-plan med inventerat utfall, driftloggar, systemdokumentation, systemberoenden och annat.

Ett ställe för all viktig information

Det är enkelt att komma igång med DOKIT och tack vare den automatiska uppdateringen har du alltid den senaste informationen till hands på ett och samma ställe. Du kan fylla på och bygga ut när dina behov
förändras och skräddarsy dina personliga DOKIT-sidor. Du kan exempelvis se serverinformation, beroenden, rutiner som skall följas, driftloggar, statusmeddelanden och eventuella larmnotifikationer. Information hämtas från dina system så att du slipper logga in på flera olika ställen.

Fördelar

  • Enkelt att använda, anpassa och bygga ut
  • En samlingspunkt för information från flera källor
  • Lagrar säkert och centralt
  • Uppdateras löpande

Kom igång med DOKIT

Med våra färdiga anpassningsbara mallar och den enkla Dra-och-släpptekniken med automatisk informationstaggning kan du snabbt börja använda DOKIT. Lagringen sker centralt och säkert, allting du väljer att lägga upp och läsa in är i tryggt förvar och visas i en enhetlig miljö.

Kontakta oss om du vill du veta hur du kan ta ett steg bort från dokumentationsdjungeln och gör dokumenteringen av din IT-miljö automatiserad, enkel och lätt att följa upp!

Vill du veta mer?

Ange din mailadress i fältet nedan så får du vårt produktblad direkt till din mailinkorg!

Mer information