H.O.U.S.E. 2017

Dags för jubileum

H.O.U.S.E. 2017

Vi hoppas att du är lika nyfiken som vi är stolta och taggade inför årets upplaga av vårt evenemang som dessutom fyller FEM ÅR i år!

Vi kan lova att oavsett vad ditt intresseområde är så har H.O.U.S.E. 2017 något att erbjuda just dig! Missa inte denna chans att för en dag få ladda dina batterier med ny kunskap, inspiration och idéer som du kan omsätta till nytta i din verksamhet kanske redan nästa dag!

Vi har en stor nyhet i år…

För första gången flyttar vi ut från våra egna lokaler:

Vi har bokat hela den nya konferensvåningen P5 i Väven, Umeås plattform för kultur och upplevelse. P5 ligger mitt i Umeå och har utsikt både över älven och staden. Helt enkelt ett härligt ställe, modernt och enligt oss perfekt för att få in lite extra jubileumskänsla i denna omgång av H.O.U.S.E.!

Fira 5 årsjubileum med oss!

Jubileumsutgåvan kommer att bli något alldeles speciellt. Lite av höjdpunkterna på H.O.U.S.E. 2017 kan du se i de olika flikarna på den här sidan.

Anmälan är nu öppen och du kan sammanställa ditt individuella seminarieprogramm direkt när du anmäler dig.

Antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller – så vänta inte för länge – under tidigare år har vi fått stänga anmälan i förtid eftersom det var fullbokat!

Fakta om H.O.U.S.E. 2017

H.O.U.S.E. 2017
H.O.U.S.E. är ett årligt arrangemang av Hi5 AB, Office i Västerbotten AB och upKeeper Solutions AB som syftar till att sprida kunskap inom IT-områdets utveckling och nya möjligheter.
Namnet H.O.U.S.E. syftar till bokstavsleken: Hi5, Office, upKeeper Samlar & Engagerar. Arrangemanget är kostnadsfritt och vänder sig till beslutsfattare, inköpare, verksamhetsutvecklare och IT-personal inom företag och organisationer i Umeå, Västerbotten och närliggande regioner.

Datum: 16/2 2017
Plats: P5 i Väven, mitt i centrala Umeå

Förutom ett fullmatat seminarieprogram bjuder vi under hela dagen på IT-mässa där du kan träffa IT-branschens ledande aktörer och fördjupa dina IT-kunskaper genom att delta i vår tävling där du också kan vinna fina priser. Välkommen!

Mer information