Arbeta hos oss

Vill du arbeta på ett ovanligt bra företag?

Vi på Hi5 är ständigt på jakt efter nya medarbetare med rätt inställning och kompetens. Vill du utvecklas tillsammans med några av landets vassaste medarbetare så erbjuder vi en kreativ och utvecklande arbetsplats där alla som arbetar här också tar en aktiv del i företagets strategiska utveckling. Vi äger oss själva (där alla anställda också erbjuds möjlighet till delägande) och fattar alla viktiga beslut tillsammans.

Vi vet vad vi vill: Att för våra kunder och leverantörer vara den mest kompetenta, flexibla och långsiktiga samarbetspartnern och att för våra medarbetare erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga! Att våra medarbetare är våra viktigaste resurser är ingen floskel, det är den grundläggande värdering som verksamheten vilar på. Det lever och andas vi varje dag!

Hi5 söker ständigt nya medarbetare!

På flikarna ovan hittar du de tjänster vi för närvarande söker nya medarbetare till. Du är också alltid välkommen att skicka in din spontanansökan genom att skriva några rader och bifoga ditt CV till niklas.tiger@hi5.se. Givetvis hanterar vi din information med allra största diskretion.

Välkommen med din ansökan!

 

Läs även gärna våra medarbetarintervjuer!

Mer information