PAKETERAD LÖSNING

Workshop: En magiskt bra dag på jobbet

Anta att det sker ett mirakel under tiden du ligger och sover. Alla dina problem har plötsligt försvunnit och alla möjligheter du någonsin har drömt om har blivit verklighet. Men du har ingen aning om att miraklet har skett - för du har sovit. Vad skulle vara de första tecknen när du stiger upp på morgonen som säger dig att ditt mirakel har inträffat? I den här workshopen tar vi reda på det.

Fördelar i korthet:

  • Identifierar och tydliggör din önskade framtid
  • Fokuserar på det som önskas istället för problem och hinder
  • Skapar en tydlig inriktning för fortsatt utveckling
  • Bygger starka team med en gemensam agenda
  • Skapar utveckling direkt istället för oändligt analyserande och planerande
Image

Joan Kinnunen

Konsultchef

090-25 031

Skicka epost

Vad skulle vara annorlunda om ett mirakel faktiskt hade inträffat?

Häng med på denna halvdagsworkshop där vi utforskar detaljerna i en magiskt bra dag på jobbet. Vad är annorlunda när allt fungerar som i dina bästa drömmar? Vad skulle de första tecknen vara på att ditt mirakel faktiskt hade inträffat? Vad finns det för resurser och tillgångar som redan idag hjälper dig i den riktningen? Och vad skulle de första små stegen kunna vara för att faktiskt ta dig lite närmare ditt och din organisations mirakel?

Få hjälp att ta steg mot din önskade framtid nu direkt

Genom denna workshop får du bättre koll på både din önskade framtid och hur du snabbt kan starta resan i riktning mot den. Vi hjälps åt att hitta detaljerna i ditt mirakelscenario och omvandlar drömbilden till konkreta och greppbara beskrivningar. Vi kartlägger också de tillgångar och resurser som redan idag hjälper dig i rätt riktning. Sådant som redan fungerar bra och som du kan lära av och bygga vidare på. Allt leder sedan fram till konkreta små steg som du kan ta direkt och som kommer att flytta dig närmare ditt drömscenario. Aktiviteter som omedelbart kommer att sätta bollen i rullning. Efter genomförd workshop kommer det att vara svårt att stoppa dig från att faktiskt ta några av dessa steg. Vi vågar också nästan lova att du kommer att bli förbluffad över hur mycket vi kan åstadkomma tillsammans på så kort tid. Det är i alla fall en av de vanligaste kommentarerna vi får från deltagare i denna workshop.

Vi är guiden och du är experten

Vår roll är att leda dig och dina kollegor genom processen. Det är ni själva som är experterna på er önskade framtid och därför är det ni som är bäst lämpade att tala om vad ni faktiskt vill ha. Resultatet kommer att vara konkreta aktiviteter som ni själva kan utföra direkt utan hjälp av någon annan, men det kan också vara underlag till en kravspecifikation för att ta extern hjälp i nästa steg.

Vi kan vara många eller få och jobba smalt eller brett

Inriktningen kan vara både specifik inom ett avgränsat område (en arbetsprocess eller ett IT-system), men den kan också vara allmänt hållen där vi söker brett efter arbetsprocesser och systemstöd där det finns problem eller förbättringsmöjligheter som ingen har tagit tag i. Antalet deltagare kan vara allt ifrån några få till större grupper. Vi anpassar metoden efter antalet deltagare.

En investering i denna workshop är en investering i en ljusare framtid. Har du råd att låta bli?