PAKETERAD LÖSNING

Vässa din backup-strategi med Hi5

Backup – ett begrepp som kanske oftast dyker upp när något har gått snett och det är panik att återskapa data som bara inte får gå förlorat. Vill du gå händelserna i förväg och skapa en strategi för att känna dig trygg i att alla viktiga dokument och filer är i säkert förvar? Hi5 bjuder på en workshop där du gemensamt med våra säkerhetsspecialister kartlägger din organisations behov och krav.

Fördelar i korthet:

 • Skapa din backup-strategi enligt best-practice
 • Uppfyll kraven på både tillgänglighet och säkerhet
 • Förvara data tryggt i Norrland
 • Hi5 ger dig skalbar och flexibel backup
Image

Ett IT-företag stabilt rotat i den norrländska myllan

Trygg backup i Norrland

Personlig service vid varje kontakt

Skicka epost

Vässa din backup-strategi med Hi5! Vi bjuder på en workshop där du gemensamt med våra säkerhetsspecialister kartlägger din organisations behov och krav. Våra backupbehov blir bara mer och mer komplexa. Företagens egna krav på tillgänglighet ökar och samtidigt ska vi möta säkerhetsförordningar som GDPR och uppfylla företagets egna policys, avtal och certifieringar.

Få mer info om vår kostnadsfria workshop

Fyll i ditt namn och din mailadress så får du mer information kring vår kostnadsfria workshop för att vässa er backup:


  Så hanterar vi dina personuppgifter

  Vi börjar alltid med en kort genomgång på telefon för att gå igenom förväntningarna på workshopen och tillsammans bestämmer vi tid och plats då vi genomför den.

  En backup-workshop med Hi5 innebär att vi gemensamt kartlägger din organisations behov och går igenom flexibla och skalbara lösningar som passar just era behov.

  Hos oss är du i trygga händer

  Har du koll på saker som

  – var dina data förvaras?

  – de ökade kraven på säkerhet genom till exempel GDPR-förordningen,

  – och hur du ska hantera backup i molntjänster som tex M365?

  Vi på Hi5 har mångårig erfarenhet från backup-lösningar och utformar tillsammans med dig en strategi som är rätt för just din verksamhet, och tydlig och enkel att följa för alla medarbetare. Vi tar skyddet av din information på största allvar och vår ISO27001-certifiering gör oss till en pålitlig partner.

  Hi5 är certifierad Dell Technologies Titanium Partner. Du får flexibla och skalbara lösningar som du anpassar till exakt din organisations behov. Dell Technologies partnerprogram stödjer branschens mest robusta portfölj från edge till core och molnet. Det är utformat för att vara Simple. Predictable. Profitable.

  Vässa din backup-strategi med Hi5 Dell Technologies Titanium Partner