PAKETERAD LÖSNING

upKeeper®

Söker du ett kraftfullt och lättanvänt verktyg för installation och underhåll av operativsystem och applikationer på datorer, surfplattor och mobiltelefoner? Vill du ha ett verktyg som är snabbt och enkelt att komma igång med och vill du kunna hantera enheterna oavsett var de befinner sig? Då är upKeeper definitivt för dig. Vi levererar marknadens mest kraftfulla och minst krångliga verktyg för att en gång för alla automatisera hela din klientmiljö fullt ut.

Fördelar i korthet:

  • Snabbt att komma igång med
  • Lätt att använda
  • Användardriven utveckling
  • Hantera flera organisationer i samma lösning
  • Hantera alla typer av enheter oavsett var de befinner sig
  • Snabb återbetalning på investerade pengar
Image

Olivia Hermansson

Kundansvarig säljare

090-25 077

070-193 82 87

Skicka epost

Med upKeeper blir det svåra och tidsödande löjligt enkelt och smidigt

Att installera nya enheter (datorer, surfplattor och mobiltelefoner), installera om program och uppdatera operativsystem kan vara både tråkigt och tidskrävande. Men det behöver inte vara. Med upKeeper får du ett kraftfullt men lättanvänt verktyg för att hantera hela din IT-miljö från ett lättanvänt webbgränssnitt. Det är snabbt, enkelt, effektivt och intuitivt. Därför krävs heller ingen omfattande utbildningsinsats för de som ska använda verktyget. Det löser vi mindre än en dag.

Du kan vara igång på ett ögonblick

Du kanske har försökt införa ett liknande verktyg tidigare och har ägnat månader, ja kanske till och med år, för att komma i mål med en fungerande lösning? Kanske har du som många andra aldrig ens nått målet fullt ut? Oroa dig inte. Ett typiskt upKeeper-projekt kan slutföras på mindre än 2 veckor. Sedan är det bara att börja njuta av frukterna från en fullt ut automatiserad installationsprocess. Det är inte ovanligt att en investering i en upKeeper-lösning har betalat sig redan efter några få månader.

För användarna av användarna

upKeeper är utvecklad i nära samarbete med de som varje dag använder systemen och bygger på många års erfarenheter av vad som verkligen skapar värde i en automatiserad klientmiljö. upKeeper är lite som en formel1-bil. Fullmatad av tekniska finesser under skalet men utan att någonsin göra avkall på det som i slutändan är det enda viktiga – att komma först över mållinjen. Med upKeeper kommer du att vara först över mållinjen med varje förändring i din klientmiljö. När de andra fortfarande brottas med att förstå och få grepp om ändlös komplexitet i sina system njuter dina användare redan av uppdaterade och fungerande datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Kör upKeeper i ditt eget datacenter eller i vårt moln

Vi erbjuder upKeeper både som en lösning du installerar i din egen IT-miljö och som en nyckelfärdig molnlösning. Den senare kallar vi Norrmoln® EasyClient™. Du väljer själv vilken variant som passar dig bäst. Ta första steget mot en mer bekymmersfri klientmiljö och hör av dig till oss redan idag för en demonstration.