PAKETERAD LÖSNING

Telefoni med Telavox Flow

Med Telavox Flow får du en modern, flexibel och smart kommunikationsplattform i molnet. Lösningen har användarvänligheten i fokus, är enkel och intuitiv att använda och samlar dina växeltjänster i ett överskådligt webbgränssnitt och i en lättanvänd mobilapp. Kommunikation har aldrig varit enklare och smidigare.

Fördelar i korthet:

  • Komplett molnlösning med mycket hög grad av självadministration
  • Telias mobiltäckning då Telavox går 100% i Telias nät i hela Norden
  • Telefon- och videomötestjänst ingår för alla medarbetare
  • Kalenderintegration via M365
  • Flexibel kostnadsfördelning och fakturering per kostnadsställe
  • En kontaktyta för all support för både IT och telefoni (Hi5)
  • Minska antalet licenser upp till 20 % under avtalstiden
  • Fria samtal i Norden
Image

Peter Saari

Kundansvarig säljare

090-250 26

070-5886868

Skicka epost

Effektiv kommunikation

Telavox har tagit fram en smart och effektiv kommunikationslösning för entreprenörsdrivna startups, globala jättar och allt däremellan. Telavox var en av de första på marknaden att molnbaserade sin telefonilösning och har varit en drivkraft i den digitala förändringen inom området. Telavox Flow utmanar gamla idéer och underlättar vardagen för dig som användare.

Enklare vardag med licenser

I Telavox Flow är alla abonnemang utbytta till licenser. Licenserna är inte bundna till en specifik person utan kan flyttas runt hur du vill. Det gör att du aldrig behöver tänka på att säga upp eller teckna nya telefonabonnemang. Administreringen sköter du enkelt själv via webben. Smart, eller hur?

Alla kollegor samlade i en app

I Telavox appar kan du koppla samtal, öppna och stänga växeln, chatta med kollegor, se vem som ringer även om kontakten inte är sparad, ringa billigare utomlands och mycket, mycket mer. Det spelar ingen roll vilken plattform du jobbar från. Det är lika enkelt och synkat överallt.

Äntligen en helhetslösning i Norden

Telavox Flow är den enda tjänsten på marknaden som samlar dina kollegor i Danmark, Norge, Finland och Sverige i samma plattform med telefoni, växel och internkommunikation. Många nordiska kunder som väljer Flow går från sex eller sju leverantör och appar till bara en. Du får ett gemensamt avtal, en plats för administration och alla kollegor i en app. Samtal inom företaget är kostnadsfria.

Välj växeltjänst dynamiskt

I Flow Admin plockar och kombinerar du växeltjänsterna fritt. Vilka tjänster du väljer har ingen betydelse. Priset justeras efter antal. Med Flow unlimited är antalet obegränsat. Växeltjänsterna administreras enkelt på webben.

Bli lätt att nå med Flow widget

Flow Widget gör det enklare för dig att prata med dina kunder. Det är dina kunders bästa vän på hemsidan och den maximerar din kundsupport. Den visar väntetiden i din telefonkö, ditt företags öppettider, kontaktuppgifter och du kan dessutom chatta med dina kunder direkt via widgeten. Färgen ändrar du enkelt så att widgeten får samma känsla som ditt företag.

Full koll på era köer

Hur länge väntar dina kunder i telefonkö innan du och dina kollegor svarar? Med statistikfunktionen i mobilappen får du koll på hur din kö mår. Du ser hur många samtal som besvarats, kundens väntetid i snitt och samtalslängd i snitt. Du får statistik för dagen, den senaste veckan och den senaste månaden.