PAKETERAD LÖSNING

Server- och nätverksdrift

En riktigt bra drift är den som inte märks. Allt bara fungerar. Vi är vana att verka utan att synas och erbjuder drift av servrar, lagringssystem, närverksutrustning och allt annat som finns i ryggraden av din IT-miljö. Oavsett om den finns hos oss eller hos dig.

Fördelar i korthet:

  • Hela Hi5:s samlade resurser som din IT-avdelning
  • Alltid uppdaterat och underhållet
  • Tryggt, säkert och skräddarsytt efter dina behov
  • Fast kostnad per månad
Image

Olivia Hermansson

Kundansvarig säljare

090-25 077

070-193 82 87

Skicka epost

En IT-avdelning med stora resurser till liten kostnad

När du köper våra drifttjänster får du hela vår samlade kapacitet som din alldeles egna (el)IT-avdelning. Dina system kan helt enkelt inte vara i bättre händer än hos våra erfarna konsulter. Förutom att vi ser till att hålla dina system underhållna och uppdaterade så arbetar vi proaktivt och kommer med förslag och rekommendationer som gör att du kan ta beslut om att förändra och utveckla i god tid innan det uppstår en kritisk situation. Med våra drifttjänster får du en partner som brinner för att få dina system och din verksamhet att fungera på topp i varje läge.

Drift av alla system oavsett plats

Vi erbjuder både drift av de system som du har valt att placera i vårt Norrmoln och de som körs någon annanstans. Kanske finns de i ditt eget datacenter eller i någon publik molntjänst. För oss spelar det ingen roll, utan arbetet ska göras oavsett.

Tryggt, enkelt och lätt att budgetera

Genom att låta oss ta hand om din drift kan du känna dig trygg med att dina system kommer att må så bra dom bara kan. Hör du inget så betyder det att allt bara fungerar. Skulle vi stöta på något som vi tycker att du behöver ta beslut på att åtgärda så kontaktar vi dig i god tid. Allt gör vi till en fast avtalad månadskostnad så att du på förhand kan veta vad det kommer att kosta att drifta din IT. Självklart avtalar vi också om servicenivån för vårt åtagande i form av ett SLA (Service Level Agreement). Det gör att du får ekonomisk kompensation om vi inte skulle leva upp till våra löften. Den garantin lämnar vi utan att tveka en sekund!