Image

PAKETERAD LÖSNING

Norrmoln® EasyDrive™

Allt fler medarbetare använder molnbaserade tjänster för att dela känslig verksamhetsinformation med leverantörer, kunder, partners och varandra. De synkroniserar data till sina personliga enheter och datorer hemma, allt i ett försök att få sitt jobb gjort snabbare och enklare. Ofta sker det också utan IT-avdelningens vetskap. Med Norrmoln® EasyDrive™ tar du tillbaka kontrollen.

Fördelar i korthet:

  • Tar tillbaka IT-avdelningens kontroll över verksamhetens information
  • Enkel och intuitiv åtkomst och delning av filer från alla typer av enheter
  • Åtkomst via det lokala filsystemet, webbsida eller mobilapp
  • Stöd för Windows-, Mac OS- och Linuxbaserade desktops
  • Stöd för Android, iPhone och iPad mobila enheter
  • All information lagrad i Norrmolns säkra datacenter
Image

Christer Granberg

Försäljningschef

090-250 15

0730-601215

Skicka epost

Den otäcka baksidan av användarnas drivkraft att nyttja teknikens möjligheter

Att dina användare hela tiden söker nya möjligheter och vill nyttja teknikens utveckling för att bli mer effektiva i sitt arbete är i ju grunden något mycket positivt. Att företag och organisationer, med Dropbox-liknande tjänster i händerna på användarna, tappar kontrollen över var verksamhetens information lagras är den otäcka baksidan. Resultatet är att känslig verksamhetsinformation lagras på servrar utanför organisationens kontroll, bortom policys och riktlinjer och kanske till och med utanför landets gränser. Risken för säkerhetsöverträdelser och dataläckage som kan skada verksamheten är därmed mycket stor.

Med Norrmoln® EasyDrive™ återtar du kontrollen

Norrmoln EasyDrive är lika enkel att använda som Dropbox, men utan att du tappar kontrollen över din verksamhets känsliga information. All information lagras i Norrmolns säkra datacenter och du kan själv styra åtkomsten så att den stämmer överens med de policys och riktlinjer som gäller för just din verksamhet. Tjänsten administreras av en organisation du litar på (och som du i avtal kan reglera affärsvillkoren med) och skyddas av Norrmolns befintliga infrastruktur med fysiskt skalskydd, reservkraft, intrångsskydd, intrångsdetektion, övervakning, lagring, backup, mm.

Enkelt, intuitivt och användarvänligt

Norrmoln EasyClient är enkel och intuitiv att använda och den har samma breda stöd för olika typer av enheter och access som dina användare har vant sig att ha tillgång till. Att dela filer både inom och utanför organisationen är enkelt utan att du behöver göra avkall på viktiga säkerhetsaspekter.

Tro oss inte på vårt ord – testa själv kostnadsfritt

Äventyra inte din kritiska verksamhetsinformation ytterligare en dag. Kontakta oss så får du kostnadsfritt testa Norrmoln EasyDrive redan idag. Du kommer inte att bli besviken.

Miljövänligt

Att välja tjänster från Norrmoln är också ett bra miljöval! All energi som krävs för att driva Norrmoln kommer från förnyelsebara energikällor, och vi arbetar kontinuerligt med att minska vår miljöpåverkan.