Image

PAKETERAD LÖSNING

Norrmoln® Co-location

Istället för att själv investera i datorrum med skalskydd, reservkraft, kyla, larm, passersystem, redundans och dubbla Internet-leverantörer kan du låta dina kritiska IT-system ta plats i något av våra säkra datacenter. Välkommen till Norrmoln med din IT-utrustning.

Fördelar i korthet:

  • Inget behov att investera i egen datahall
  • Dra nytta av alla fördelar med ett modernt datacenter
  • Hög säkerhet i allt från skalskydd till teknisk infrastruktur
  • Flexibla driftalternativ
  • Fast pris per månad
Image

Jan Söderlund

Kundansvarig säljare

090-250 30

076-1098195

Skicka epost

Ta plats i Norrmolns säkra datacenter

Det krävs så mycket mer än en mörk skrubb för att ge servrar och annan central IT-utrustning en miljö som gör att du kan vara trygg med att IT-lösningen alltid fungerar. I Norrmolns datacenter har vi gjort alla investeringar som krävs för att kunna erbjuda en säker driftplats för både vår egen och din IT-utrustning. Allt är dubblerat och designat för avbrottsfri drift såsom kyla, reservkraft, kommunikation, el, mm. Vi har också full miljöövervakning (brand, vatten, temperatur, etc) så att vi hinner upptäcka potentiella hot innan de i praktiken blir till ett problem. Självklart har vi både skalskydd och passersystem som säkerställer att endast behöriga har åtkomst till den känsliga utrustningen.

Allt du behöver för din IT-utrustning och mer därtill

I tjänsten ingår bland annat plats i serverrack, ström, kyla, reservkraft och access via en delad eller dedikerad brandväggslösning. Vi skräddarsyr sedan lösningen utifrån dina specifika behov. Vill du ha en helt bekymmersfri tillvaro så tar vi också ansvar för att din server hålls uppdaterad med de senaste säkerhetsuppdateringarna och att det tas backup precis så ofta som du önskar! Om du själv vill administrera din server går det naturligtvis lika bra. Vi ger dig administratörsrättigheter och en egen virtuell brandvägg med LAN-LAN och klient-LAN VPN-access som gör att åtkomsten till din server kan skräddarsys helt efter dina behov. Allt för att du ska kunna njuta av en trygg och säker serverdrift.