PAKETERAD LÖSNING

Microsoft 365 för företag

Vi på Hi5 hjälper dig att välja Microsoft 365 paket efter just din organisations behov. Hör av dig och få hjälp att välja ditt paket med hjärtat i Norrland.

Fördelar i korthet:

  • Alltid den senaste och perfekt anpassade Microsoft-licensen för din organisation
  • Vi hjälper er komma igång med Teams
  • Löpande vägledning och coachning för Teams
  • Omvärldsbevakning och utbildningsmöjligheter via webbinarier
  • Support ingår i alla Hi5 Microsoft 365-paket
  • Välj ut en eller flera superusers som vi utbildar hos er
Image

Johan Karlsson

Kundansvarig säljare

0920-219913

Skicka epost

Microsoft 365 för företag

Microsoft 365 innehåller allt du behöver för att lyckas med din digitala arbetsplats. Du behöver inte längre bry dig om uppdateringar och kompatibilitet. Kort sagt vill du helt enkelt inte var utan. Men att välja rätt lösning för just era behov kanske ändå känns lite svårt? Då ska du höra av dig till oss: vi har tagit fram fyra olika paketerade lösningar med Microsoft 365 att välja emellan och hjälper dig självklart att välja ut den som är bäst lämpad för din organisation.

Vi hjälper dig att välja

Vi på Hi5 hjälper dig att välja Microsoft 365 paket efter just din organisations behov. Självklart ingår support i alla våra paket så du enkelt vet vart du vänder dig med eventuella frågor eller tekniska utmaningar. Även webbinarier och löpande coachning i Teams ingår för di som paketkund. För extra säkerhet erbjuder vi till exempel tvåstegsinloggning och backup. Även användarutbildning och stöd i det dagliga arbetet kan ni välja till. Hör helt enkelt av dig till oss så hjälper vi dig att välja ditt paket med hjärtat i Norrland!

 

Blåbär, passar till allt: Det här är vårt baspaket som omfattar det viktigaste för en digital arbetsplats. Det passar dina användare som vill ha tillgång till både sin arbetsplats och applikationer online. Paketet innehåller grundläggande säkerhet, samt tillgång till support och webbinarium.
Hallon, lite sötare: När det ska vara lite extra, fler funktioner och mer säkerhet för din organisation och dina användare. Här får du en säker och modern arbetsplats i molnet. Hallon är lösningen för små- och medelstora företag som vill skapa sig ett mer effektivt arbetssätt med tillgång till Microsofts produktivitet i de olika Microsoft365 applikationerna.
Hjortron, guldkant på tillvaron: När du och dina användare ska känna sig riktigt hemma i Microsoft 365. Vi hjälper er att ta er till nästa nivå. Hjortron ger dig ständig möjlighet till utveckling med våra utbildningspaket. Hjortron är lösningen för företag som vill effektivisera sitt arbetssätt med utbildning av den senaste tekniken i Microsoft365. Hjortron omfattar också högre säkerhet för användarna. Dessutom får ni tillgång till det årliga Hi5-Forum.
Åkerbär, när endast det bästa är gott nog: Här får du allt som ingår i de andra paketen plus telefoni och telefonväxel i Microsoft Teams. Ett tryggare, smartare och modernare samarbete för ditt företag och dina användare. Högsta växeln inom Microsoft 365.