Image

PAKETERAD LÖSNING

EasyClient™ funktionsarbetsplats

Allt fler organisationer väljer att se sina datorarbetsplatser som en funktion där man betalar en fast avgift per månad för att tillgodose användarnas behov. Fördelen är att man slipper binda upp kapital och slipper lägga ned arbete på att installera och underhålla användarnas enheter. Med EasyClient funktionsarbetsplats hyr du dina datorer, surfplattor och mobiltelefoner och vi sköter allt. Välj från ett smörgåsbord av olika modeller utifrån dina användares varierande behov.

Fördelar i korthet:

  • Avlasta din IT-avdelning från okvalificerade arbetsuppgifter
  • Hårdvaran ingår – frigör ditt kapital till annat
  • Alltid fungerande arbetsplatser
  • Installation, drift, underhåll, felavhjälpning, support och återvinning ingår
  • Fast pris per arbetsplats och månad
  • Nöjda och produktiva användare
Image

Jan Söderlund

Kundansvarig säljare

090-250 30

076-1098195

Skicka epost

Smidigt, enkelt och kostnadseffektivt

Med EasyClient funktionsarbetsplats slipper du alla bekymmer med dina användares enheter. Du väljer bara vilken typ av arbetsplats och vilken prestanda dina användare ska ha. Sedan sköter vi resten från installation till återtag. Allt sker till en fast avgift per arbetsplats och månad.

100 % anpassningsbart

Med EasyClient funktionsarbetsplats får du en dynamisk IT-kostnad utifrån din verksamhets specifika behov. Du betalar bara för det du behöver, per arbetsplats och månad. Har du behov av att förändra antalet arbetsplatser är det inga problem. Inte heller om du vill lägga till eller ta bort programvaror. Det mesta sköter vi på distans, automatiskt eller via fjärruppkoppling.

Bekymmersfri IT på riktigt

Om en dator krånglar installerar vi om den snabbt och smidigt, eller byter ut den mot en ny. Nya program och säkerhetsuppdateringar installerar vi automatiskt. Ominstallationer och uppgraderingar schemalägger vi till tider när det passar dig bäst, tex på natten. Vi ser helt enkelt till att du och dina användare alltid har uppdaterade och väl fungerande arbetsplatser.

Miljövänligt

Vi tillhandahåller miljövänliga och energisnåla datorer och bildskärmar från miljöcertifierade tillverkare. Vi kan också erbjuda energibesparande funktioner såsom att efter arbetsdagen automatiskt stänga av datorer som har glömts på. När utrustningen sedan inte längre räcker till i din verksamhet ser vi till att den antingen kommer till återanvändning någon annanstans eller att den återvinns på ett säkert och miljövänligt sätt.

Den energi som krävs för att driva infrastrukturen för Norrmolns EasyClient-plattform, kommer till 100 % från förnyelsebara energikällor.