Office IT-Partner Umeå byter namn till Hi5

Hi5News

Måndagen den 1 november 2010 händer det spännande saker! Efter flera framgångsrika år tillsammans med Office IT-Partnerkedjan tar vi nästa steg i utvecklingen av vårt företag då Office IT-Partner Umeå blir Hi5!

I och med detta blir vi en fristående aktör med Umeå som bas, med ingen mindre ambition än att tillhöra det yttersta toppskiktet i IT-branschen i landet.

Rent praktiskt betyder detta att vi från 1/11-2010 bär namnet Hi5 och byter logo, hemsida, e-postadresser, webbshopp, etc. Du som kund kommer dock att känna igen dig eftersom vi är exakt samma gäng som tidigare med samma organisationsnummer och samma ägare (dvs 100 % ägt av oss som arbetar i verksamheten). Vi sitter också kvar i samma lokaler på Pendelgatan i Umeå. Å ena sidan är allting som förut, å andra sidan är ingenting sig likt! Och det i en positiv bemärkelse!

I vårt företag bestämmer vi det mesta tillsammans och när vi för en tid sedan samlade hela gänget för att lägga upp planerna för framtiden fann vi en vision. Det är den visionen som vi nu ska förverkliga och det känns både spännande och stimulerande att få jobba mot något som vi alla tillsammans brinner för att förverkliga.

Hi5 har ett starkt erbjudande inom verksamhetsutvecklande IT-lösningar till företag och organisationer. Vi har sedan länge valt att satsa på att utveckla spetskompetens inom några utvalda områden, och detta är även fortsättningsvis en viktig del i vår vision. Spetskompetens krävs nämligen för att vi ska kunna leva upp till en annan av våra ledstjärnor: Att hitta enkla lösningar på svåra problem – ovanligt smarta lösningar med magiska resultat skulle man kunna kalla det! På det sättet skapar vi verkligt värde i våra kunders verksamhet. Det är så det ska märkas att man samarbetar med Hi5!

Vi är stolta över vårt företag, de projekt som vi har medverkat i och den fantastiska responsen som vi har fått från marknaden de senaste åren. Det sporrar oss att arbeta vidare för att bli ännu bättre och vi är övertygade om att vi kommer bli ännu nyttigare för dig som kund genom att gå vår egen väg under eget varumärke. Att gasa på. Att flytta fram positionerna. Att vilja mer. Att göra allt för våra kunder. Att släppa loss vår kreativitet, idérikedom och drivkraft för våra kunders bästa.

Utmana oss! Vi lovar att vi inte kommer att sitta svarslösa utan vi kommer att finna ovanligt smarta lösningar på era behov.

Från måndag den 1 november vill vi att ni noterar följande:

  • Ny hemsida: www.hi5.se
  • Ny e-post: fornamn.efternamn@hi5.se
  • Ny hemsida för webbshoppen: www.store5.se
  • Ny logo och ny profil

Tveka inte att slå oss en signal om du har några funderingar.

Med förhoppningar om ett gott och lönsamt samarbete!

/Alla vi på Hi5 (f d Office IT-Partner Umeå AB)