Nya medarbetare hos Hi5

Birgit BreinhölderNews

Nya medarbetare hos Hi5 okt 2020

Nya medarbetare hos Hi5: under det här minst sagt annorlunda året har vi helt missat att presentera våra senaste nyanställningar. Det ska vi ta igen nu: möt Johannes, Gustav, Camilla och Daniel som har förstärkt teamet sedan numera ganska många månader tillbaka.

Johannes Lundström Hi5

Johannes Lundström, supporttekniker på Hi5

Varför tackade du ja till jobbet på Hi5?
Efter intervjun kändes det som en självklarhet. Är omättligt intresserad av it-branschen och jag kände direkt att det finns mycket att lära sig hos Hi5

Gustav Bergwall Hi5

Gustav Bergwall, supportekniker på Hi5

Vad tycker du hittills är det bästa med Hi5?
Den perfekta kombinationen: ett bra företag som tar välmående och trivsel väldigt seriöst samtidigt som man får jobba med något man brinner för. Men det absolut bästa hittills är kollegorna. Väldigt trevliga och välkomnande människor som har fått en att känna sig inkluderad från start.

Camilla Odell Hi5

Camilla Odell, projektledare på Hi5

Vad har överraskat dig hos Hi5?
Jag blev överraskad över hur det trots mycket distansarbete gått att få till en känsla av gemenskap och bortsett från den lite speciella situationen som uppstått med Covid, hur fantastiska alla är på att uppmuntra och peppa varandra i det man gör och lyfta det som går bra och det man gör bra.

Daniel Dahlberg Hi5

Daniel Dahlberg, systemutvecklare på Hi5

Varför tackade du ja till jobbet på Hi5?
Eftersom företaget matchade mina förväntningar av kultur, landskap, umgänge, deltidsmöjligheter samt möjliga utmaningar och fördelar. Flexibiliteten är nog en av de saker jag värderar högst. Att kunna jobba hemifrån, på ett kafé, i skogen eller var som helst. Det gör det möjligt att skapa en harmoni mellan arbetslivet och vardagen.

Och presentationerna slutar inte här. Under de kommande veckorna kommer vi att presentera flera nya medarbetare som har börjat hos oss under de senaste veckorna. Det är minst sagt utmanande att skapa en ordentlig och välkomnande onboarding för nyanställda under den här tiden där vi fortsatt försöker jobba på distans i möjligaste mån. En del i att introducera dem till företaget är självklart också att introducera våra tillskott för omvärlden, våra partners och kunder. Så håll utkik efter nyheter på hemsidan och i våra sociala kanaler för att möta fler nya Hi5-medarbetare inom kort!

Följ Hi5 i sociala medier