Nya medarbetare hos Hi5: Möt Peter Sääf

Birgit BreinhölderNews

Möt Peter Sääf, en av flera nya medarbetare hos Hi5

Under hösten har vi fått några nya kollegor här hos Hi5 och nu tycker vi det är dags att presentera dem. Det är infrastruktursidan som vi har förstärkt med Joel Bergmark, Peter Sääf och Sebastian Nilsson. Först ut här är Peter Sääf, som började direkt efter sommaren i mitten på augusti. Han har med andra ord redan varit med ett tag och testat på både personalmöte och friskvårdstimme hos oss.

Peter har lång erfarenhet av arbete inom både it- och telekombranschen och hunnit jobba med nätverk & brandväggar, teknisk support samt processutveckling och serverdrift.

Varför Hi5, Peter?

– Hi5 verkade som en bra arbetsgivare och hade gett ett gott intryck, och det har jag fått bekräftat nu under tiden jag har jobbat här. Det är transparens i allt, man tar beslut gemensamt och det är väldigt lite hierarkier. Alla är välkomnande och inga frågor är dumma. Jag var ute å lunchtränade med helt nya människor första veckan på jobbet vilket kändes extremt positivt.

Nya ansikten hos Hi5: Joel Bergmark, Peter Sääf och Sebastian Nilsson

Nya ansikten hos Hi5: Joel Bergmark, Peter Sääf och Sebastian Nilsson

Om Peter får välja är det utomhusaktiviteter som gäller på fritiden: Jag vill säga att jag flugfiskar men det gör jag inte, för det finns inte tid. Men om det fanns skulle jag göra det😊. Vi bygger ut stugan så just nu är det är kvällsläsning om spännviddstabeller, trossbottnar, isoleringstyper och gjutning som står på tapeten. Övrig tid spenderas med sambo och våra två barn på 6 resp 1,5 år.

Vill du komma i kontakt med Peter så hittar du honom bland våra infrastuktur-konsulter. Mer om Joel och Sebastian kommer inom kort!