Ny medarbetare hos Hi5: Robin Sjökvist

Birgit BreinhölderNews

Ny medarbetare hos Hi5: Robin Sjökvist

Vi fortsätter serien om våra senaste nyanställningar och presenterar en ny medarbetare hos Hi5: Robin Sjökvist, vår nya innesäljare.

Ny medarbetare hos Hi5: Robin Sjökvist, innesäljare

Vad gör en innesäljare på Hi5?

Jag är med i kundtjänst-teamet och hanterar främst produktorder. Jag hjälper också kunderna att välja rätt produkter i vår webbshop store5 och har därför en nära dialog med våra leverantörer och partners. Mycket omväxlande och intressant!

Varför tackade du ja till Hi5?

Jag fick ett bra intryck redan vid intervjuerna. Och jag ville bredda mig lite, möjligheten till ett mer varierat arbete övertygade mig.

Vad tycker du hittills är det bästa med Hi5?

Enkelt: Kollegorna!

Finns det något som har överraskat dig här?

1. Det finns så många ambitiösa medarbetare här, vilket jag tycker är inspirerande.

2. Mötena är inte alltid ”så seriösa”. Kort sagt är det högt i tak och sånt är uppfriskande!

Vad sysslar du med just nu?

Jag befinner mig fortfarande i upplärningsfasen men jag tar hand om beställningar, svarar på frågor via mail och handlägger ärenden. Snart kommer jag även lägga upp nya avtalsartiklar mot våra större kunder som har egna produktsortiment.

Och två snabba frågor till sist: Favoritfärg och -emoji?

Blå och 😅

Fler nya ansikten presenterar vi varje vecka under hela hösten här på Hi5:s hemsida. Vill du läsa mer om våra medarbetare och vad de tycker om Hi5? Då rekommenderar vi dig att gå in på vår sida där medarbetarna tycker till om Hi5. Vi fyller löpande på med intervjuer där. Är du nyfiken på någon vi inte har intervjuat än? Tipsa oss gärna!

Följ Hi5 även i sociala medier