Ny medarbetare hos Hi5: Robin Sjöberg

Birgit BreinhölderNews

Ny medarbetare hos Hi5: Robin Sjöberg

Vi fortsätter serien om våra senaste nyanställningar och presenterar en ny medarbetare hos Hi5: Robin Sjöberg, systemutvecklare.

Ny medarbetare hos Hi5: Robin Sjöberg, systemutvecklare

Hur hittade du till Hi5?

Jag hittade Hi5 via en jobbannons som jag såg på nätet. Jag kände även till namnet och Hi5-loggan sedan tidigare.

Varför tackade du ja till Hi5?

Jag tyckte att det kändes som precis det jag letade efter. Lagom stort företag med mycket potential. Både kultur och värdegrund kändes som att det låg i linje med vad jag själv tyckte när jag läste om företaget. Gillade särskilt den höga ambitionen om att familj (fritid) går före arbete. Dessutom verkade ni vara ett skönt gäng efter att jag fått träffa folk från företaget under intervjuerna.

Vad tycker du hittills är det bästa med Hi5?

Den höga transparensen i företaget. Och möjlighet till påverkan.

Och två snabba frågor till sist: Favoritfärg och -emoji?

Grön och Ny medarbetare hos Hi5 Robin Sjöberg

Fler nya ansikten presenterar vi varje vecka framöver här på Hi5:s hemsida.

Följ Hi5 även i sociala medier