Ny medarbetare hos Hi5: Olivia Hermansson

Birgit BreinhölderNews

Ny medarbetare hos Hi5: Olivia Hermansson

Vi fortsätter serien om våra senaste nyanställningar och presenterar en ny medarbetare hos Hi5: Olivia Hermansson, en av våra nya kundansvariga säljare.

Ny medarbetare hos Hi5: Olivia Hermansson, kundansvarig säljare

Varför tackade du ja till Hi5?

Jag tackade ja till jobbet eftersom att det kändes 100% rätt och som en stor utmaning och chans för mig att utvecklas.

Vad tycker du hittills är det bästa med Hi5?

Det bästa med Hi5 är alla härliga och underbara kollegor! (För att inte nämna fredagsfikat…)

Finns det något som har överraskat dig här?

Något som verkligen har överraskat mig är hur glada, lösningsorienterade och positiva alla är. Även hur aktivt man jobbar med arbetsmiljön och mångfald. Det märks att det är viktigt att alla skall trivas, och hur mycket företaget värnar om alla medarbetare.

Vad sysslar du med just nu?

Just nu sysslar jag med att bekanta mig med alla kollegor, uppdatera mig om kunder samt att lära mig att bemästra min roll som kundansvarig säljare! På fritiden spelar jag Futsal med IFK Åkullsjön, Padel och tycker om att laga mycket mat.

Och två snabba frågor till sist: Favoritfärg och -emoji?

Favoritfärg är rosa, bär dock aldrig rosa plagg. Favoritemoji är den glada solen 🌞!

Fler nya ansikten presenterar vi varje vecka under hela hösten här på Hi5:s hemsida. Vill du läsa mer om våra medarbetare och vad de tycker om Hi5? Då rekommenderar vi dig att gå in på vår sida där medarbetarna tycker till om Hi5. Vi fyller löpande på med intervjuer där. Är du nyfiken på någon vi inte har intervjuat än? Tipsa oss gärna!

Följ Hi5 även i sociala medier