Ny medarbetare hos Hi5: Maria Hurtig

Birgit BreinhölderNews

Maria Hurtig Hi5

Vi fortsätter serien om våra senaste nyanställningar och presenterar en ny medarbetare hos Hi5: Maria Hurtig, kundansvarig säljare.

Ny medarbetare hos Hi5: Maria Hurtig, kundansvarig säljare

Varför tackade du ja till Hi5?

Det var på grund av värdegrunden. Här är verkligen människan den viktigaste resursen. Hi5 står tryggt och stabilt i den Norrländska jorden och vill vara med och bidra till en bättre värld genom att vara snälla, kloka, ärliga och omtänksamma. Och inkluderande samt hållbara – The Norrland Way!

Vad tycker du hittills är det bästa med Hi5?

Företagskulturen! Alla är så inkluderande, otroligt varma och nyfikna människor. Dessutom är mina nya kollegor väldigt kunniga, och generösa med både tid och engagemang . Ödmjuka kollegor som redan nu har fått mig att känna mig delaktig och betydelsefull.

Finns det något som har överraskat dig här?

Engagemanget och att alla brinner verkligen för att skapa värde för kunden och varandra.

Vad sysslar du med just nu?

Jag försöker just nu att förstå verksamheten och sätta mig in i hur jag skall kunna vara med och bidra med mina erfarenheter på bästa sätt.

Och två snabba frågor till sist: Favoritfärg och -emoji?

Grönt (naturen!) och 😂, jag älskar att skratta.

Fler nya ansikten presenterar vi alltid här på Hi5:s hemsida. Vill du läsa mer om våra medarbetare och vad de tycker om Hi5? Då rekommenderar vi dig att gå in på vår sida där medarbetarna tycker till om Hi5. Vi fyller löpande på med intervjuer där. Är du nyfiken på någon vi inte har intervjuat än? Tipsa oss gärna!

Följ Hi5 även i sociala medier