Ny medarbetare hos Hi5: Linus Forsgren

Birgit BreinhölderNews

Ny medarbetare hos Hi5: Linus Forsgren

Vi fortsätter serien om våra senaste nyanställningar och presenterar en ny medarbetare hos Hi5: Linus Forsgren, systemutvecklaren som bland annat var med och tog fram årets HOUSE app 2020.

Ny medarbetare hos Hi5: Linus Forsgren, systemutvecklare

Hur hittade du till Hi5?

När jag läste till systemutvecklare var det två perioder praktik och inför den första perioden började jag då leta efter företag i Umeå som jag tyckte lät intressanta. Hi5 stod dock med på en lista av rekommenderade företag som tidigare elever hade gjort praktik hos.

Varför tackade du ja till Hi5?

Eftersom jag praktiserade i nästan åtta månader på Hi5 så hade jag redan fått en inblick i kontoret, kollegor och mycket annat runt omkring. Detta var över min förväntan på vad jag tycker en arbetsplats ska erbjuda och därav var det väldigt självklart för mig att tacka ja när jag fick erbjudandet.

Vad tycker du hittills är det bästa med Hi5?

På denna punkt vill jag nog säga kollegorna. Utan sköna kollegor kan ett, i grunden, roligt arbete bli oerhört tråkigt i längden. Hi5 erbjuder väldigt bra kollegor med en mycket bra företagskultur! En annan viktig punkt jag starkt gillar med Hi5 är värdegrunden som verkligen inte bara är ord. Jag märker redan nu att det är något vi kontinuerligt jobbar med, följer upp och omarbetar om det behövs.

Och två snabba frågor till sist: Favoritfärg och -emoji?

Ljusblå! Och svårt att välja, men den jag spammar mest är nog Ny medarbetare hos Hi5 Linus Forsgren

Fler nya ansikten presenterar vi varje vecka framöver här på Hi5:s hemsida.

Följ Hi5 även i sociala medier