Ny medarbetare hos Hi5: Kevin Lindholm

Birgit BreinhölderMedarbetare om Hi5, News

Kevin Lindholm Hi5

Vi fortsätter serien om våra senaste nyanställningar och presenterar en ny medarbetare hos Hi5: Kevin Lindholm, supporttekniker.

Ny medarbetare hos Hi5: Kevin Lindholm, supporttekniker

Varför tackade du ja till Hi5?

Först och främst så fick jag direkt känslan att man jobbar väldigt tajt med varandra på Hi5, och att alla får vara med och påverka och synas. Att man inte bara är ett anställningsnummer helt enkelt. Men framförallt så kändes det som en plats där jag kunde förvalta min tidigare erfarenhet i kombo med större individuell utveckling. Det var avgörande för mig.

Vad tycker du hittills är det bästa med Hi5?

Kollegorna definitivt. har inte varit här så länge men det känns redan som att vi jobbat tillsammans i flera år.

Finns det något som har överraskat dig här?

Mottagandet. Det slog med hästlängder det jag erfarit tidigare. Som jag sa så har jag inte varit här så länge ännu, men jag kände mig som en i gruppen från dag ett.

Och två snabba frågor till sist: Favoritfärg och -emoji?

Grönt och vit, samt den här 🤪. Men gif:ar är lite roligare!

Fler nya ansikten presenterar vi alltid här på Hi5:s hemsida. Vill du läsa mer om våra medarbetare och vad de tycker om Hi5? Då rekommenderar vi dig att gå in på vår sida där medarbetarna tycker till om Hi5. Vi fyller löpande på med intervjuer där. Är du nyfiken på någon vi inte har intervjuat än? Tipsa oss gärna!

Följ Hi5 även i sociala medier