Ny medarbetare hos Hi5: Jacob Sjöberg

Birgit BreinhölderNews

Ny medarbetare hos Hi5: Jacob Sjöberg

Vi fortsätter serien om våra senaste nyanställningar och presenterar en ny medarbetare hos Hi5: Jacob Sjöberg, systemkonsult som började hos oss i år efter sommaren.

Ny medarbetare hos Hi5: Jacob Sjöberg, systemkonsult

Hur hittade du till Hi5?

Jag hittade Hi5 genom platsbanken, via en jobbannons där.

Varför tackade du ja till Hi5?

Jag tackade ja på grund av att jag ville till en mindre organisation än min förra. Hi5 känns mer flexibel och transparent, vilket jag uppskattar. Dessutom kände jag direkt att jag skulle ha en stor utvecklingspotential inom det här bolaget, jag får bilden av att man satsar på sin personal för at kunna behålla personerna under lång tid.

Vad tycker du hittills är det bästa med Hi5?

Hittills tycker jag att det bästa är att jag tagits emot på ett bra sätt.  Man får enkelt hjälp om man kört fast med något.  Dessutom finns det både tid och budget för utbildningar och de medel man behöver för att komma in i sina nya arbetsuppgifter. Jag har också förvånats över den transparens som finns inom bolaget, alla får vara med och påverka det mesta. Riktigt kul!

Vad sysslar du med just nu?

Jag har jobbat mycket med linux, nätkonfiguration och brandväggar. Både i Norrmoln och åt våra kunder.

Du har tackat ja till en specifik roll inom Hi5, berätta mer!

Vi är ju ISO-certifierade inom Informationssäkerhet och jag håller nu på att specialisera mig inom detta. Det blir ett nära samarbete med både mina konsultkollegor och egentligen hela bolaget. Jag ser fram emot att få lära mig mer om och utbildas inom informationssäkerhet.

Och två snabba frågor till sist: Favoritfärg och -emoji?

Blå och 👍

Fler nya ansikten presenterar vi varje vecka under hela hösten här på Hi5:s hemsida. Vill du läsa mer om våra medarbetare och vad de tycker om Hi5? Då rekommenderar vi dig att gå in på vår sida där medarbetarna tycker till om Hi5. Vi fyller löpande på med intervjuer där. Är du nyfiken på någon vi inter har intervjuat än? Tipsa oss gärna!

Följ Hi5 även i sociala medier