Ny medarbetare hos Hi5: Isabelle Säfsten

Birgit BreinhölderNews

Isabelle Säfsten Hi5

Vi fortsätter serien om våra senaste nyanställningar och presenterar en ny medarbetare hos Hi5: Isabelle Säfsten, supporttekniker.

Ny medarbetare hos Hi5: Isabelle Säfsten, supporttekniker

Varför tackade du ja till Hi5?

Jag vill vara på en arbetsplats som värderar den kunskap jag har men samtidigt utmanar mig att lära mig mer. Jag gillar den prestigelösa känslan av att alla i företaget har en viktig roll oavsett vad den kallas.

Vad tycker du hittills är det bästa med Hi5?

Att värdegrunden inte bara är en lista som ser bra ut, utan faktiskt präglar det dagliga arbetet och alla beslut som tas.

Finns det något som har överraskat dig här?

Hur okomplicerat det är. Om det finns något som kan ändras redan från imorgon, varför skulle man vänta längre?

Vad sysslar du med just nu?

Jag hanterar inkommande ärenden och försöker lära mig alla system, kunder och avtal.

Och två snabba frågor till sist: Favoritfärg och -emoji?

Grön och ☀️

Fler nya ansikten presenterar vi alltid här på Hi5:s hemsida. Vill du läsa mer om våra medarbetare och vad de tycker om Hi5? Då rekommenderar vi dig att gå in på vår sida där medarbetarna tycker till om Hi5. Vi fyller löpande på med intervjuer där. Är du nyfiken på någon vi inte har intervjuat än? Tipsa oss gärna!

Följ Hi5 även i sociala medier