Ny medarbetare hos Hi5: Hanna Karlsson

Birgit BreinhölderNews

Ny medarbetare hos Hi5: Hanna Karlsson

Vi fortsätter serien om våra senaste nyanställningar och presenterar en ny medarbetare hos Hi5: Hanna Karlsson, ny projektledare.

Ny medarbetare hos Hi5: Hanna Karlsson, projektledare

Varför tackade du ja till Hi5?

Hi5 är ett företag med gott rykte som jag känt till länge. Fick tips av en vän att Hi5 skulle rekrytera och på den vägen är det. Här finns det otroligt trevliga, glada och kompetenta medarbetare. Ett välstrukturerat företag som levererar kvalité mot kund och tar hand om sin personal. Helt klart en toppenarbetsplats där finns möjlighet att få lära sig nya arbetsuppgifter och jag är grymt pepp på denna utmaning!

Vad tycker du hittills är det bästa med Hi5?

Företaget står för bra värderingar samt att kollegorna är positiva och hjälpsamma. Känns helt enkelt roligt att gå till jobbet!

Finns det något som har överraskat dig här?

Hi5 är ett stort företag men har ändå kunnat behålla den ”familjära” känslan. Och jag blev direkt en del av den, jag fick ett riktigt fint välkomnande.

Vad sysslar du med just nu?

Jag går igenom och lär mig alla system och arbetsprocesser.

Och två snabba frågor till sist: Favoritfärg och -emoji?

Rosa och 🤩

Fler nya ansikten presenterar vi varje vecka under hela hösten här på Hi5:s hemsida. Vill du läsa mer om våra medarbetare och vad de tycker om Hi5? Då rekommenderar vi dig att gå in på vår sida där medarbetarna tycker till om Hi5. Vi fyller löpande på med intervjuer där. Är du nyfiken på någon vi inte har intervjuat än? Tipsa oss gärna!

Följ Hi5 även i sociala medier