Ny medarbetare hos Hi5: Abdul Abdulmajid

Birgit BreinhölderNews

Ny medarbetare hos Hi5: Abdul Abdulmajid

Vi fortsätter serien om våra senaste nyanställningar och presenterar en ny medarbetare hos Hi5: Abdul Abdulmajid, en av våra nya kundansvariga säljare.

Ny medarbetare hos Hi5: Abdul Abdulmajid, kundansvarig säljare

Varför tackade du ja till Hi5?

Det var egentligen efter min andra intervju som jag fastnade för företaget. Jag fick komma in till kontoret och då fastnade jag för ledarskapet som Christer och Niklas erbjöd. Men mest egentligen var det för den familjära känslan jag fick av företaget och vilka värderingar Hi5 står för. Det gjorde det till ett självklart val för mig.

Vad tycker du hittills är det bästa med Hi5?

De anställda på företaget! Jag har hitills inte känt känslan av att vara ”den nya” på jobbet utan alla har varit så välkomnande.

Finns det något som har överraskat dig här?

Överraskad blev jag när jag fick se hur bra alla var på padel. Trodde mer att det var en aktivitet för att bryta kontorsmönstret men jag blev uppkäkad på plan….

Vad sysslar du med just nu?

Jag håller på att komma in i mina uppgifter som kundansvarig säljare nu. Det är något älskar att göra, så jag trivs redan riktigt bra.

Och två snabba frågor till sist: Favoritfärg och -emoji?

Favoritfärgen måste jag nog få säga är vit och en emoji är en smiley med hjärtögon.

Fler nya ansikten presenterar vi varje vecka under hela hösten här på Hi5:s hemsida. Vill du läsa mer om våra medarbetare och vad de tycker om Hi5? Då rekommenderar vi dig att gå in på vår sida där medarbetarna tycker till om Hi5. Vi fyller löpande på med intervjuer där. Är du nyfiken på någon vi inte har intervjuat än? Tipsa oss gärna!

Följ Hi5 även i sociala medier