När fundamentet rycks bort

Birgit BreinhölderNews

Vi sätter HOUSE på paus

Under det här året har vi alla satts på prov. Vi har fått vidga våra vyer och testa obeprövad mark. Och vi har på vägen lärt oss att vi idag kan automatisera och digitalisera i princip allt. Digitala möten, fikaraster och teamaktiviteter har vi vant oss vid och till och med upptäckt vissa fördelar med.

Men en sak som vi nu ställer oss emot att förlägga i ett virtuellt utrymme är vårt huvudevenemang HOUSE. Varje februari under de senaste åtta åren har vi bjudit in kunder och samarbetspartners till detta heldagsevent. Och det är just människorna och mötena, nätverkandet och upplevelsen som utgör grundkärnan och meningen med HOUSE. Vi gör inget halvdant och vi vågar säga nej när vi inte tror 100% på en lösning. Därför blir 2021 ett år där vi sätter HOUSE på paus. Människorna är fundamentet för HOUSE och inget hus kan stå utan sockel.

Vi sätter HOUSE på paus

Våra eminenta inspirationstalare under alla år. Men 2021 sätter vi HOUSE på paus.

Andra planer för denna vinter

Klart är att vi ändå vill hålla kontakten med dig. Vi gillar att inspirera(s) och diskutera, bjuda på kunskap och bolla idéer. Redan nu är vi igång med en första serie webbinarier tillsammans med en av våra partners. Fler ska det bli!

Kanske är det nu den där workshopen kring förändringsarbete passar in? Eller vill du tillsammans med våra experter ta fram vilka områden inom din verksamhet som kan automatiseras? Kanske är det helt enkelt dags för en grundlig genomgång av Teams och Microsoft 365? Skriv in din mailadress här så får du mer information om alla våra erbjudanden och aktiviteter i höst och vinter:

    Så hanterar vi dina personuppgifter

    Följ Hi5 i sociala medier