Umeå & Luleå

Konsulter inom server-, lagring- och nätverksinfrastruktur

Våra konsulter inom server, lagring och nätverk tillhör några av landets allra vassaste. Nu behöver vi förstärka teamet ytterligare för att hinna med alla spännande projekt och uppdrag. Välkommen med din ansökan!

Vi har länge varit en ledande aktör inom området server, lagring och nätverk och vi arbetar med de mest framstående tillverkarna och den allra senaste tekniken. Nu behöver vi förstärka teamet med fler konsulter som är hungriga på att få vara med i teknikens framkant med ett gäng likasinnade kollegor. Vi söker därför konsulter med några års erfarent inom något eller några av nedanstående områden:

  • Microsoft Serverplattformar: Windows Server, SQL Server, Active Directory, Exchange, Office365, Azure
  • Linux Server
  • Virtualisering: VMware, HyperV
  • Datacenter: Lagring, Virtualisering, Backup
  • Kommunikation: Nätverk, Övervakning, Säkerhet
  • Effektiv klienthantering: Desktop Deployment, SCCM, upKeeper

Som person är du som söker nyfiken, engagerad och villig att lära dig nytt. Kundfokus är viktigt då du i många fall kommer vara företagets ansikte utåt. En god social förmåga är en självklarhet då rollen kräver samarbete internt såväl som externt. Du ska ha god förmåga att arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål. Det är även av stor vikt att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Kunskaper i ytterligare språk är meriterande. Vi ser också gärna att du har B-körkort samt tillgång till egen bil.

Vi vågar påstå att våra konsulter tillhör några av de allra bästa. Hos oss kommer du att tillhöra infrastrukturavdelningen där ett 30-tal konsulter med specialistkunskaper inom allt som rör IT-infrastruktur arbetar. En stor del i detta innebär att arbeta med drift och utveckling av de tekniska lösningarna i våra två toppmoderna datacenter i Norrmoln. Oavsett om din placering är vid vårt Umeå- eller Luleåkontor så hittar du dina kollegor inom hela Hi5. Räknar du dig själv till de bästa eller vill du helt enkelt bli bäst i en spännande och expansiv miljö med goda möjligheter att utvecklas? Då är detta jobbet för dig.

Har du frågor eller vill du helt enkelt bara skicka in din ansökan? Kontakta oss redan idag!

Vi är spända av förväntan att få höra snart från dig!

Vill du veta mer?

Image

Peter Sjöberg

Teamledare Infrastruktur

090-250 37

076-6776424

Skicka epost