Umeå & Luleå

Konsult inom klienthantering och automatisering

Allt fler företag och organisationer anlitar oss för att automatisera och hantera alla deras arbetsplatser. Därför behöver vi nu bli fler.

Hi5 söker nu en konsult med några års erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:

  • Applikationspaketering för automatiserade miljöer
  • Klientmanagering mha upkeeper/SCCM
  • Serverinstallationer
  • 2-line support

Det är meriterande om du har arbetat med automatiserad klienthantering. Vidare ser vi gärna att du har kunskap inom Windows Server och SQL. Du kommer arbeta med att effektivisera hanteringen av servrar, arbetsstationer och programvaror. Resor kan ingå i arbetet.

Som person är du som söker nyfiken, engagerad och villig att lära dig nytt. Kundfokus är viktigt då du i många fall kommer vara företagets ansikte utåt. En god social förmåga är en självklarhet då rollen kräver samarbete internt såväl som externt. Du ska ha god förmåga att arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål. Det är även av stor vikt att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Kunskaper i ytterligare språk är meriterande. Vi ser också gärna att du har B-körkort samt tillgång till egen bil.

Vi vågar påstå att våra konsulter tillhör några av de allra bästa! Hos oss kommer du att tillhöra infrastrukturavdelningen där ett 30-tal konsulter med specialistkunskaper inom allt som rör IT-infrastruktur arbetar. Oavsett om din placering är vid vårt Umeå- eller Luleåkontor så hittar du dina kollegor inom hela Hi5. Räknar du dig själv till de bästa eller vill du helt enkelt bli bäst i en spännande och expansiv miljö med goda möjligheter att utvecklas? Då är detta jobbet för dig.

Har du frågor eller vill du helt enkelt bara skicka in din ansökan? Kontakta oss redan idag!

Vi är spända av förväntan att få höra snart från dig!

Vill du veta mer?

Image

Peter Sjöberg

Teamledare Infrastruktur

090-250 37

076-6776424

Skicka epost