KUND: Ekonomipartner Mitt-Nord

Sparar tid och pengar med upKeeper®

Ekonomipartner Mitt-Nord satsade på ett nytt eget Microsoftbaserat Active Directory. För klienthanteringen valde de upKeeper. Det visade sig vara en lönsam investering.

Valde upKeeper efter tuff utvärdering

Ekonomipartner Mitt-Nord arbetar med tjänster som redovisning och bokslut, löneadministration, kreditadministration, leverantörsfakturor, telefoni och IT. Framförallt för de interna bolagen inom Persson Invest som bedriver handel med personbilar, lastbilar och bussar samt har verksamhet inom hyvleri, skog och fastighetsförvaltning. Koncernen är idag återförsäljare för Volvo, Renault, Ford och Dacia person- och transportbilar i mellannorrland där rörelsen bedrivs av Bilbolaget. I Malmfälten bedrivs personbilsrörelsen av Eriksson Bil. Verksamheten med Volvo lastbilar och bussar bedrivs under namnet Wist Last & Buss.

Efter att ha utvärderat fem olika system för klienthantering valde Ekonomipartner upKeeper.

– Investeringskostnaden för upKeeper, inklusive implementering, hade vi tjänat in efter ett halvår. Från månad sju har upKeeper inneburit en stor besparing för oss när det gäller klienthanteringen, konstaterar Mikael Jenerberg, IT-chef på Ekonomipartner Mitt-Nord.


Vill du veta mer? Läs hela artikeln genom att ladda ner den som en PDF.

Fyll i ditt namn och epost nedan så skickar vi det till dig via epost.

Kontaktperson

Image

Abdul Abdulmajid

Kundansvarig säljare

090-25 078

073-644 41 97

Skicka epost