KUND: Eterum

Rätt råd i tider av förändring

Att ge rätt råd när det gäller pension, sparande och försäkring har traditionellt handlat om att hitta smarta, individanpassade lösningar. En kombination av trygghet och goda råd är vad Eterum ser som sin egen styrka och uppskattar hos sin leverantör Hi5.

Vi uppskattar Hi5:s kundfokus

I en bransch där de små och medelstora rådgivningsbolagen ofta köps upp av stora aktörer har Eterum gått mot strömmen och valt att fortsätta som oberoende aktör. Där just ordet ”oberoende” är en av orsakerna.

Parallellt med utvecklingen av nya finansiella tjänster har Eterum själv stått inför stora förändringar. Efter många års planering tog man nyligen beslutet att avveckla sin egen serverpark till förmån för en molnlösning: Norrmoln från Hi5. Ett beslut som föregicks av en gedigen urvalsprocess:

– Vi tittade på olika aktörer och benchmarkade dem mot varandra. Allt från företag med geografisk närhet, till stora internationella aktörer och olika Azure-lösningar. Till slut föll valet på Hi5. Huvudorsaken var en kombination av trygghet och goda råd, berättar Jan Johansson Neidebro på Eterum.


Vill du veta mer? Läs hela artikeln genom att ladda ner den som en PDF.

Fyll i ditt namn och epost nedan så skickar vi det till dig via epost.

Kontaktperson

Image

Olivia Hermansson

Kundansvarig säljare

090-25 077

070-193 82 87

Skicka epost