KUND: Dignita

”Mänskliga öden beroende av att det fungerar”

Enklare för verkstäderna och tryggare för kunden. Dignitas nya alkolåsportal DigSoft innebär ett lyft för kvalitetssäkring av installationer, service och logghantering för alkolås.

Dignitas nya alkolåsportal: ”Mänskliga öden beroende av att det fungerar”

Enklare för verkstäderna och tryggare för kunden. Dignitas nya alkolåsportal DigSoft innebär ett lyft för kvalitetssäkring av installationer, service och logghantering för alkolås. ”Dessutom är den byggd så att vi kan växa och utvecklas för nya marknader”, säger Stefan Nordin, produktchef på Dignita

Dignita och Hi5 har utvecklat en ny alkolåsportal för installation och service av alkolås. Arbetet gick in i en intensiv fas när Dignita tecknade avtal med en stor verkstadskedja.
– Vi ville ha en smidigare lösning som minskar risken för fel och säkerställer hanteringen av loggfiler för villkorade alkolås, säger Stefan Nordin på Dignita.

Redo för nya marknader

Stefan Nordin ser nu stora möjligheter med att fortsätta utveckla DigSoft-systemet för nya marknader. Programmet är flexibelt, vilket gör det lätt att anpassa för annan lagstiftning. Vill du veta mer om hur det gick till och vad Stefan tyckte om samarbetet med Hi5? Ladda ner hela vårt kundcase genom att ange dina uppgifter här:

Kontaktperson

Image

Ann Karlsson

Teamledare Systemutveckling

090-250 44

Skicka epost