Magiska webbinarier med Hi5 och HPE

I höst presenterar Hi5 och HPE en serie med tre webbinarier om hyperkonvergerad infrastruktur, lagringssytem i världsklass och nästa generations serversystem. Fokus på dessa webbinarier kommer att ligga på strategi och innovation mer än djup teknik.

Du kan välja fritt om du vill delta i några sessioner eller hela serien. Deltagandet i dessa webbinarier med Hi5 och HPE är kostnadsfritt och efter varje tillfälle finns tid att ställa dina frågor till Hi5 och HPEs experter.

Del1: Välkommen till magin bakom HPE SimpliVity

Webbinarier med Hi5 och HPE

Hur kan brist på tid leda till att IT-avdelningen blir ännu mera relevant?

Onsdag 7 oktober kl. 9.00 – 9.45

Följ med när Lars Enström, Solution Architect på HPE, berättar om SimpliVity och 10.000 timmarsregeln. Lars utmanar innehavaren av det svenska världsrekordet på 100 meter, Peter Karlsson – med en moonwalk. SimpliVity och dHCI tillsammans med HPE AI gör en radikal skillnad!

Del 2: Välkommen till magin bakom HPEs Lagring, Nimble och Primera

Webbinarier med Hi5 och HPE

Hur ser nästa generations lagringssystem ut och hur drar man maximal nytta av HPE AI för drift av lagringsystem?

Torsdag 15 oktober kl. 9.00 – 9.45

Följ med när HPE tar er med på en resa där Hybrid IT och IT-avdelningen sitter i förarsätet i den nya världen där AI och ML är en förutsättning för att kunna få en effektiv drift av sitt publika moln. Hör hur vi kommer att befinna oss i en värld där Public och Private Cloud samexisterar och IT-avdelningen sitter i förarsätet. Du får veta vilka krav som ställs på lagringssystemen framöver. Och vi berättar hur vi på HPE tillsammans med Hi5 svarar upp och överträffar dessa.

Del 3: Välkommen till magin bakom HPE Serverplattform, HPE ProLiant och Synergy

Webbinarier med Hi5 och HPE

Hur ser nästa generations serverssystem ut och hur drar man maximal nytta av HPE AI för drift av IT infrastruktur?

Fredag 23 oktober kl. 9.00 – 9.45

Följ med när HPE tar er med på en resa där moderna servrar är en av grenpelarna i det moderna datacentret. Vi får lära oss hur koncept Composable Infratructure förändrar möjligheterna för effektiv och agil drift. Vi får lära oss hur vi på HPE tar säkerheten på allvar på vår server plattform och hur en funktionalitet som Silicon Root of Trust spelade en avgörande roll för en av våra kunder.

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

okt 07 2020 - okt 23 2020

Tid

09:00 - 10:00
QR Code

Hi5

BLOG | DRIFTINFO | SUPPORT |