Systemutveckling

Låt våra utvecklare ta vid där standardsystemen tar stopp. Vi kopplar ihop, anpassar och skräddarsyr exakt efter dina behov.

Vi förverkligar dina idéer bortom standardsystemens gränser

Där standardsystemen inte räcker till tar vår utvecklingsavdelning vid. Våra systemutvecklare i Umeå och Luleå hjälper dig att kravställa, utveckla, anpassa, koppla ihop eller bygga nytt så att inget system ska få begränsa vad som är möjligt att uppnå. Vi hjälper dig med hela processen från förstudie och val av verktyg till test, dokumentation, utbildning och support. Våra projektledare, systemintegratörer, utvecklare och designers har lång erfarenhet och gedigen kunskap att bygga skräddarsydda lösningar för många skilda behov. Vi ser till att du får system som är användarvänliga, välgjorda och anpassade till just din verksamhet.

Kom till oss och bolla dina utvecklingsidéer

Har du en idé om vad du skulle kunna vilja göra som dina nuvarande system inte klarar av? Eller är du nyfiken att veta mer om och inspireras av vad vi har gjort för andra kunder? Hör av dig till oss så tar vi ett snack. Det kan bli början till något riktigt bra!


  Så hanterar vi dina personuppgifter

  Vill du veta mer?

  Image

  Ann Karlsson

  Teamledare Systemutveckling

  090-250 44

  Skicka epost