Store5™

Det finns pengar att spara på en effektiv hantering genom hela IT-livscykeln från inköp till återvinning. Och det finns en anledning att så många väljer Hi5 för sina produktinköp.

Vi gör det enkelt för dig att köpa dina IT-produkterKlicka dig vidare till Store5

I vår webbshop Store5 hittar du ett komplett utbud IT-produkter, licenser och tillbehör. Vi erbjuder ett komplett sortiment av artiklar från alla de ledande tillverkarna och en lång rad funktioner för att du ska kunna anpassa och skräddarsy din inköpsprocess efter dina specifika behov. Det omfattar allt ifrån funktioner för att bygga upp standardiserade avtalssortiment och anpassade regelverk för behöriga beställare, till extratjänster såsom märkning, installation, konfiguration, anpassade leveranser, finansiering och återtag/återvinning. Du kan också få webbshoppen integrerad i din inköpsportal om du redan har ett internt verktyg för att hantera dina inköp. Allt är online och fullt automatiserat. Från beställningsögonblicket där du ser detaljerad produktinformation, lagersaldon, beräknade leveranstider, mm fram till att du får fakturan elektroniskt i det format du helst önskar. Via webbshoppen får du också en fullständig inköpshistorik och hittar enkelt fakturakopior, serienummer och annan information om inköpt utrustning. Är du den som har huvudansvaret för era produktinköp men har delegerat rättigheten att beställa till fler än dig själv så får du också en överblick och statistik över alla inköp som är gjorda i din organisation.

Vår kundtjänst ger dig stöd och personlig service

Bakom webbshoppen finns ett helt gäng engagerade medarbetare i vår kundtjänst, alltid nära tillhands för att hjälpa till närhelst du behöver det. Behöver du goda råd, hjälp med en retur, information om en leverans eller assistans med ett garantiärende? Ring eller mejla oss så hjälper vi till på direkten. Har du idéer eller önskemål på nya eller anpassade funktioner  i webbshoppen så vill också att du hör av dig. Chanserna är nämligen mycket goda att vi kan ordna det, då vi ständigt utvecklar ny funktionalitet i vår webbshop för att kunna tillgodose dina och våra övriga kunders önskemål.

Bli en nöjd kund du också

Bland de som har valt att köpa sina IT-produkter hos oss finns privatägda företag i alla storlekar, kommuner, offentliga myndigheter, statliga verk, universitet, skolor, mm. Är du inte redan kund? Registrera dig eller ring vår kundtjänst på 090-25000 så hjälper vi dig att komma igång. Du når oss också via e-post om du hellre vill det. Eller varför inte över en kopp kaffe på vårt kontor i Umeå eller Luleå där någon av våra kundansvariga säljare kan hjälpa dig att ta fram ett skräddarsytt upplägg som passar just din verksamhet. Testa oss – du kommer inte att bli besviken.

Vill du veta mer?

Image

Patrik Nyström

Kundtjänstchef

090-250 14

0730-601214

Skicka epost