Lösningar för ditt datacenter

Genom att låta oss designa och leverera lösningarna till ditt datacenter kan du känna dig trygg med att du får maximal valuta för pengarna. Dyrast är inte alltid bäst!

En datacenterlösning ska vara så bra som möjligt, men inte för bra

En riktigt bra datacenterlösning skapar plattformen för att din verksamhet ska kunna prestera på sin högsta nivå. Den anpassar sig snabbt och flexibelt, den levererar all prestanda du behöver och den har säkerhet och kostnadseffektivitet som en integrerad del av designen. Vi på Hi5 hjälper dig att hitta exakt rätt lösning för din verksamhet och vi håller dig i handen hela vägen från design och val av produkter till installation, drift och support. Med vår kompetens och erfarenhet inom området kan du känna dig trygg med att du får en lösning som både bygger på modern teknik och som är beprövad och driftsäker till sista skruven. Och vi sätter lika stor stolthet i att din datacenterlösning ska klara alla dina nuvarande och framtida verksamhetsbehov som att den inte ska göra mer än så – för det kostar bara onödiga pengar. Det ger dig trygghet och kostnadseffektivitet både idag och i framtiden.

Från oss får du både spetskompetens och de bästa produkterna

Våra leverantörer och samarbetspartners inom datacenterområdet omfattar de ledande tillverkarna såsom Microsoft, VMware, Citrix, DellEMC, HPE, Fujitsu, Lenovo, Clavister och Cisco. Med deras lösningar, vår spetskompetens och vår mångåriga erfarenhet inom området har vi det som krävs för att ge dig den rätta lösningen – oavsett hur dina behov ser ut.

Vill du veta mer?

Image

Daniel Coquard

Specialistsäljare produktlogistik

0920-219901

070-1912323

Skicka epost