Effektiv IT-arbetsplats

Ta bort stressen och frigör tid till det du verkligen tycker är viktigt. Genom att låta oss ta hand om alla dina datorer, surfplattor och mobiltelefoner får dina medarbetare bästa möjliga förutsättningar att lyckas i sitt arbete.

Du klarar mer med mindre genom en automatiserad arbetsplatslösning

Vi vet hur du har det! Dina användare vill bara att deras datorer, surfplattor och mobiler ska fungera. Alltid och överallt. Med en effektiv IT-arbetsplatslösning ger vi dig snabbt och enkelt plattformen för att dina medarbetare ska kunna prestera på sin högsta nivå. Du får en fullt automatiserad lösning för att hantera alla dina användares datorer, surfplattor och mobiler oavsett var de befinner sig, och vi ser till att du snabbt och smidigt kan installera, uppgradera, uppdatera, inventera och supporta användarna från en central plats.

Med en effektiv IT-arbetsplatslösning får du effektiva verktyg för att åstadkomma betydligt mer med bara bråkdelen av arbetsinsatsen. Och när du snabbt behöver göra stora ändringar som t ex att installera eller ta bort program på många datorer så kan du få de gjort på direkten. Det skapar maximal flexibilitet.

Med ”all inclusive” kan du äta kakan och ha den kvar

Och om du vill du gå hela vägen till den helt bekymmersfria arbetsplatslösningen så låter du oss ta hand om hanteringen helt och hållet. Vi tar då fullt funktionsansvar och ser till att användarnas datorer, surfplattor och mobiler alltid är installerade med de rätta programmen och uppdaterade med de senaste versionerna. På så sätt får du både en arbetsplatsmiljö i världsklass samtidigt som du själv kan ägna dig åt viktigare saker än att installera och underhålla datorer. Tryggt. Flexibelt. Kostnadseffektivt.

Förbättra användarnas vardag och gör en investering i din hjältestatus

Kontakta oss redan idag om du vill lyfta hanteringen av dina användares enheter till en ny nivå. Och du – en effektiv IT-arbetsplatslösning går både snabbt att införa och kostar definitivt inte skjortan. Ett snabbare och enklare sätt att bli en hjälte bland dina kollegor finns knappast.

Vill du veta mer?

Image

Christer Granberg

Försäljningschef

090-250 15

0730-601215

Skicka epost