Drift- och supporttjänster

Låt oss ta hand om driften av din IT-miljö och hjälpa dina användare med sina vardagliga IT-problem. Vi gör det vi är bäst på och du likaså. Vågar du släppa loss kraften?

Med Hi5:s drift- och supporttjänster optimerar du tid och pengar

Vi vet att tid är en av dina mest värdefulla tillgångar. Vi vet också att du har begränsad tillgång till just tid. Med våra drift- och supporttjänster kan vi avlasta dig från det där repetitiva och tråkiga men ack så viktiga arbetet att hålla dina IT-system i toppskick och dina användare nöjda och glada. Du får samtidigt möjligheten att ägna dig åt det betydligt mer kreativa och kvalificerade arbetet att utveckla din egen verksamhet. Med våra drift- och supportlösningar kan du känna dig trygg med att tystnad betyder att allt fungerar som det ska. Dyker något oförutsett upp där du behöver tycka till eller t a ett beslut så hör vi av oss. I annat fall behöver du bara att fokusera på ditt. Medan du gör det du är bäst på så gör vi detsamma med din IT-miljö. Det är optimalt värde för pengarna.

Vi skräddarsyr din driftlösning oavsett tid och plats

Vi erbjuder drift av alla delar av en IT-miljö, oavsett var den finns placerad eller vilken tid på dygnet det handlar om. Och vi skräddarsyr vårt åtagande exakt efter dina unika behov. Oavsett om du behöver hjälp med att sköta om ditt datacenter, att ta hand om användarnas supportärenden eller att ta emot och vidareförmedla supportärenden till 3:e part så syr vi ihop den rätta lösningen för dig. Massproducerat från klädstången i all ära, men skräddarsytt passar alltid bäst.

Vill du veta mer?

Image

Christer Granberg

Försäljningschef

090-250 15

0730-601215

Skicka epost