Automatisering

De flesta organisationer vet mycket väl vilka processer som behöver effektiviseras. Därför älskar vi automatisering. Vi hjälper dig att ta reda på hur de kan förbättras och ser till att det blir gjort. Låt oss hitta och realisera din automatiseringspotential.

Tid är allt – därför älskar vi automatisering

Vi hjälper verksamheter att skapa tid för annat än en av de få saker vi människor är riktigt dåliga på – repetitiva och administrativa arbetsuppgifter. Med kraftfulla tekniska verktyg automatiserar vi bort administration med högsta precision.

Genom automatisering kan dina medarbetare använda en större andel av sin tid till det som verkligen gör skillnad. För vissa innebär det mer tid för innovation och utveckling och för andra innebär det mer tid till kunderna. För de allra flesta innebär det ökad konkurrenskraft. Att automatiserade arbetsprocesser dessutom bidrar till en bättre arbetsmiljö genom att ta bort några av de allra tråkigaste arbetsuppgifterna från dina medarbetare är en bonus du får helt utan extra kostnad. Det är därför vi älskar automatisering.

Låt oss hjälpa dig hitta din automatiseringspotential

Vi vågar sticka ut hakan och påstå att det finns en automatiseringspotential i nästan varenda organisation. Åtminstone har vi ännu inte sett några bevis på motsatsen. Med detta menar vi att det i varje organisation finns en orealiserad möjlighet att frigöra tid och åstadkomma mer med mindre resurser. Med automatisering kommer också många fördelar förutom att du skapar mer tid. Du kommer t ex att kunna höja den administrativa kvaliteten, minska antalet fel som begås (och som kostar tid och pengar att rätta), bygga bort personberoenden, snabba upp tillgången till information som organisationen behöver för att fatta kloka beslut och i slutändan både öka intäkterna och minska kostnaderna.

Vi erbjuder en strukturerad metod som hjälper dig att identifiera och värdera den automatiseringspotential som finns i dina olika verksamhetsprocesser. En del åtgärder har stor potential att skapa besparing eller ökade intäkter, andra mindre. En del åtgärder är snabba och enkla att genomföra andra mer komplexa och kostsamma. Vår metod ger dig snabbt överblicken som krävs för att fatta de rätta besluten. Sedan är det bara att sätta igång! Ta första steget mot att ge din organisation mer tid redan idag genom att kontakta oss så att vi får berätta mer.

Skräddarsydd blev bästa dealen

Grus Schakt i Umeå tog hjälp av Hi5 för att utveckla en automatiserad lösning för lönerapportering, fakturering och orderhantering. Vill du veta mer om hur det gick till och vad Grus Schakt tyckte om samarbetet med Hi5? Läs gärna vårt kundcase där de själva berättar hur arbetet gick till och vilka förbättringar de redan har märkt av.

Titta också gärna på vår film om automatisering:

Vill du veta mer?

Image

Jonas Lundin

Affärsutvecklare, Verksamhetskonsult

Skicka epost

Paketerade lösningar