Det var Innovation Day 2018

Hi5News

Ett får som sticker upp sitt huvud. Symboliserar Hi5s mission

Ännu en Innovation Day har passerat och vi på Hi5 är eniga: det är en utomordentligt trevlig och inspirerande tradition som vi gärna återkommer till varje år under gråa november.
Några uttalanden från Hi5arna och bilder från dagen hittar du här:

Jag lärde mig mer om den nya användarstrukturen i store5 och hur vi kan bygga ännu bättre produktlogistik till våra kunder. Det var väldigt nyttigt och jag tar med mig att store5 v2.0 kommer att bli ett lyft för både oss och kunderna.

Patrik Nyström, Kundtjänstchef

Vi lärde oss Linux så vi installerade Ubuntu på en seg laptop. Lärde oss några linuxkommandon, att installera program, skapa mappar osv. Dessutom även hur saker funkar på senaste OS. Det har jag alltid velat testa så för mig blev dagen en riktig succé!

Sanna Nyström, Kundtjänst

Vi jobbade med elevatorpitch, eller Hi5-pitch som vi döpte det till. Efter lite googlande och youtubande så fastnade vi för en metod som innebär att vi lär oss att anpassa vår hisspitch efter förutsättningarna. Så åk hiss med en av oss framöver om du är nyfiken!

Mikael Larsson, Kundansvarig säljare