Brittany Kaiser gästföreläsare på HOUSE 2020

Birgit BreinhölderNews

Brittany Kaiser Keynote HOUSE 2020

BREAKING NEWS: Brittany Kaiser gästföreläsare på HOUSE 2020

Vi lyfter vår tradition att engagera välkända och intressanta personer som gästföreläsare på HOUSE till en helt ny nivå. Denna gång med en rykande aktuell och internationellt välkänd celebritet: Brittany Kaiser är gästföreläsare på HOUSE 2020. Vi fattar knappt själva hur vi har lyckats, men det är inte desto mindre sant. Cambridge Analytica-skandalens visselblåsare, tillika huvudperson i Netflix-dokumentären ”The Great Hack”, är vår gästföreläsare till HOUSE 2020 i både Luleå och Umeå. Wow! Det här kommer att bli något helt extra!

Boka in 18 februari 2020 för HOUSE i Luleå, och 20 februari 2020 för HOUSE i Umeå!

En keynote som ruskar om

I mars 2018 var vi med om avslöjandet av en av vår tids största dataöverträdelser. Cambridge Analytica skördade data från över 85 miljoner Facebook-konton. Denna information låg till grunden för att profilera målgrupper och sedan för att rikta in sig på individer som ansågs vara möjliga att påverka. Cambridge Analytics släppte loss en aldrig tidigare skådad kampanj för informationskrig under politiska kampanjer som Brexit och valet i USA 2016, som av många tycker fick överraskande resultat.

När Cambridge Analytica-skandalen publicerades valde Brittany Kaiser, tidigare chef för affärsutveckling, att framträda som visselblåsare och överlämnade sin hårddisk och över 100 000 dokument som bevis.

Från Brittany Kaisers #OwnYourData-kampanj:

“It’s time for us to own our own data. This is a human right. We should be able to decide freely how our data is used (and how it is not); stop anyone using it to try and manipulate us; take it with us if we leave the platform; And to get paid for the value our data generates.”

Hon är just nu också aktuell med sin book ”Targeted” och kommer på exklusivt Sverigebesök för HOUSE i både Luleå och Umeå i februari!

Luleå får sitt eget HOUSE

2020 drämmer vi till med HOUSE gånger två – och introducerar även Luleå till vårt framgångsrika och inspirerande IT-event.

Vi på Hi5 har haft kontor i Luleå sedan 2015 och är glada att nu kunna bjuda in våra Norrländska kunder och partners till detta evenemang. HOUSE genomsyras av inspiration, teknikglädje och stimulerande diskussioner. Precis som ”storebrorsan” HOUSE Umeå hittar du även på HOUSE Luleå en heldag med föreläsningar, mässa och keynote-föreläsningen samt en härlig gemensam avslutning i form av After HOUSE med god mat, mingel och trevliga aktiviteter.

Så oavsett om du är en trogen HOUSE-besökare eller precis läste om det för första gången: 2020 är året du ska boka in den 18e och/eller 20e februari för årets IT-händelser i Norrland!

Lägg in den 18 februari 2020 för HOUSE i Luleå, och den 20 februari 2020 för HOUSE i Umeå. I mitten på januari öppnar anmälan och om du prenumererar på våra nyhetsbrev får du din personliga inbjudan i inkorgen direkt när registreringen öppnar!