H.O.U.S.E. 2019

Vart är vi på väg 2.0

Vart är vi på väg 2.0H.O.U.S.E. är ett av Norrlands största och, om vi får säga det själva, trevligaste IT-evenemang. I år kör vi för sjunde året i rad – visst ska du vara med?

Minns du kanske att vi på H.O.U.S.E. för tre år sedan ställde frågan Vart är vi på väg? Mycket har hänt sedan dess och vi väljer därför att återuppta frågeställningen, fast med en liten twist. Temat för H.O.U.S.E. 2019 är: ”Vart är vi på väg 2.0” och vi kan utlova ett IT-evenemang utöver det vanliga.

Välkommen till en heldag med fullmatat seminarieprogram och en IT-mässa där du kan träffa branschens ledande aktörer och fördjupa dina kunskaper genom att delta i vår tävling. Självklart kan du vinna fina priser. Så tveka inte utan anmäl dig idag!

Fakta om H.O.U.S.E.

Datum: 13/2 2019

Plats: Nolia, nära centrala Umeå
Vi kan lova att oavsett vad ditt intresseområde är så har H.O.U.S.E. 2019 något att erbjuda just dig! Missa inte denna chans att för en dag få ladda dina batterier med ny kunskap, inspiration och idéer som du kan omsätta till nytta i din verksamhet kanske redan nästa dag!

Seminarieutbud

Bland 24 olika föreläsningar kan du välja och sätta ihop ditt alldeles eget schema. Läs mer om utbudet genom att klicka på bilden:

Inspirationsföreläsning

Vi är stolta att presentera Özz Nûjen och Sara/Claes Schmidt som inspirationstalare på H.O.U.S.E. 2019. Klicka på bilden för att ta reda på mer om deras föreläsning:

Samarbetspartners

Utan våra partners skulle vi inte kunna bjuda in till ett så stimulerande och levande evenemang. Läs mer om alla utställare och expertföreläsare du kommer att träffa på H.O.U.S.E. 2019 genom att klicka på bilden:

H.O.U.S.E. är ett årligt arrangemang av Hi5 AB, Office i Västerbotten AB och upKeeper Solutions AB som syftar till att sprida kunskap inom IT-områdets utveckling och nya möjligheter. Namnet H.O.U.S.E. syftar till bokstavsleken: Hi5, Office, upKeeper Samlar & Engagerar. Arrangemanget är kostnadsfritt och vänder sig till beslutsfattare, inköpare, verksamhetsutvecklare och IT-personal inom företag och organisationer i Umeå, Västerbotten och närliggande regioner.

Datum

feb 13 2019

Tid

08:00 - 17:00

Kostnad

Kostnadsfritt

Mer info

Läs mer

Platser

Nolia Umeå
Signalvägen 3, 903 22 Umeå
Kategori
Hi5 Umeå

Arrangör

Hi5 Umeå
Telefon
090-250 00
E-post
info@hi5.se
Webbplats
https://www.hi5.se
QR Code

Hi5

BLOG | DRIFTINFO | SUPPORT |