Inspirationstalare på H.O.U.S.E. 2019: Özz Nûjen och Sara/Claes Schmidt

Vi är väldigt stolta över årets inspirationstalare: Özz Nûjen och Sara/Claes Schmidt.

Vart är vi på väg? En föreläsning om att våga reflektera över sig själv och andra – utan att döma

En föreläsning med Özz & Sara/Claes är en upplevelse som inte lämnar någon oberörd. Den tar upp ämnen som inkludering, bemötande, värdegrund, mänskliga rättigheter, mångfald och jämställdhet – allt med kraftiga biverkningar av skratt.
Özz Nûjen är mest känd som standupkomiker, programledare i TV, skådespelare eller i de egna föreställningarna ”Dålig Stämning” och ”Statsministern”. Inte lika många känner honom som föreläsare. Det är dags att ändra på det nu!
Claes Schmidt, entreprenör och f.d. marknadschef, blev känd som Sara Lund när han ”kom ut” som transperson 2003. SaraClaes föreläser alltid som Sara. Dels för att han är transperson, men också för att det utmanar åhörarens sätt att tänka. 2011 fick han ”Stora Talarpriset” och 2012 kom boken ”Från Man till Människa”, som också är rubriken på hans egen föreläsning.

Vart är vi på väg med Özz och Sara/Claes?

Tillsammans levererar de en underhållande föreläsning som blandar humor och allvar, fakta och fiktion, inspiration och erfarenhet, med det primära syftet att uppdatera och bredda vårt sätt att tänka. I bästa fall blir du medveten om dina fördomar – i sämsta fall har du bara flyttat dina egna gränser ett par snäpp framåt. I båda fallen har du haft väldigt roligt!

Vill du veta mer?

Image

Maria Grönlund Persson

Kundansvarig säljare

090-250 07

076-7770700

Skicka epost