4 nya ansikten på Hi5

Hi5NewsLeave a Comment

Vi förstärker nu våra kontor i Luleå och Umeå på både systemkonsult- och utvecklingssidan.

Anton Lundqvist är vår nya systemkonsult i Umeå, kommer från Storuman och har ett förflutet som IT-tekniker där. Han kommer att stärka upp i vårt klientteam och arbeta med klientutrullningar och applikationspaketeringar. På fritiden så hittar du honom antingen på gymmet eller i snårskogen med en skoter. En dold talang är att han är rätt vass på Guitar-Hero med handkontrollen.

Lars Forsman ska systemkonsulta i Luleå, har på fritiden ett visst intresse av bilar, och just nu tävlar han också inom en skyttegren som heter IPSC (Dynamiskt sportskytte) där han även är huvudinstruktör och grenledare för en klubb i Boden. Han är en stjärna på Microsoft SCCM och kommer till största delen jobba med klienthantering, både support och utbildning för nyinstallationer samt uppgradering hos våra återförsäljare och slutkunder.

Adam Jönsson har varit med på Hi5 i Luleå sedan före sommaren men först nu var det rätt fotoljus i björkdungen. Han är systemkonsult och när han inte jobbar så sysslar han mycket med tyngdlyftning och rekond av bilar på hobbynivå. Han har hunnit jobba en del så eventuellt har du hunnit träffa honom på ett av sina uppdrag med bland annat användarsupport.

Semyon Weibull kommer att koda på utvecklingsavdelningen i Umeå, han tycker om att laga mat och är sedan 3 år tillbaka vegetarian vilket har skapat nya fantastiska utmaningar i matlagningen.  En duktig webbutvecklare från Göteborg som flyttat upp till Umeå med familj som har rötter i Norrland. Vi är säkra på att han kommer att bidra positivt i vår satsning att hjälpa våra kunder att nå ut digitalt. Vi har fått lära känna honom en kort tid än så länge, men han ger ett klokt, tryggt och positivt intryck.

Anton, Lars, Adam och Semyon – de senaste tillskotten till Hi5-familjen.