Nyheter

Nyheter June, 2018

#Hi5TrailFun – Testa dina cykel-skillz i Obbola

June 20, 2018 by Birgit Breinhölder

Vi på Hi5 har både ett cykelteam (Team Hi5 OIK Race) och en mountainbikeslinga i Obbola som bär vårt namn (Hi5 XC Trail).

Har du inte testat Hi5 XC Trail vid SCA Arena i Obbola är det hög tid. Slingan är 1,65km lång och du kan välja själv vid varje hinder om du vill ta den mer utmanande vägen eller en lugnare variant.

För att delta i tävlingen ska du cykla slingan, ta en kul/fin/oväntat/actionfylld bild och tagga ditt inlägg med #hi5trailfun på Instagram/Facebook (se till att din profil är offentlig).

Då är du med och tävlar om supersnygga Team Hi5-kläder. Här kan du se hur Team Hi5 kör slingan – hoppas du blir inspirerad:

Tävlingen pågår tom 19 augusti 2018. Juryn avgör vilken bild som vinner och juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kontaktas via Facebook eller Instagram, där den taggade bilden har postats, eller via Strava där tiden har registrerats. Besvaras inte juryns meddelande, eller om vi inte får kontakt på något annat sätt inom en vecka går vinsten vidare till någon annan.

Hi5 bjuder in

June 1, 2018 by Birgit Breinhölder

Vi måste ju ses någon gång

Känner du igen den här frasen? Det är dock ingen klyscha för oss utan vi menar det och har fyllt försommaren med möjligheter att lära oss något, byta ut erfarenheter och umgås tillsammans med dig.

Mer om vilka arrangemang det finns och hur du anmäler dig kommer här:

Hoppas vi ses!

DELL EMC hos Hi5

När molnet inte är lösningen på allt

Välkommen till en eftermiddag med Hi5 och Dell EMC för presentationer av nyheter och trender inom datacenterområdet med våra experter.

Kom och mingla och delta i intressanta diskussioner med oss. Efter genomgången blir det en gemensam BBQ.

Tid: Torsdag 7 juni klockan 14.30

Plats: Hos Hi5 på Rondellgatan 3 i Umeå

Vid frågor, kontakta Christer Granberg på christer.granberg@hi5.se eller 073 060 12 15.

Familjekul på hjul

Oavsett om du är en aktiv mountainbike-cyklist, hederlig vardagsmotionär eller aldrig ens har suttit i en cykelsadel: vi bjuder in dig och din familj till en eftermiddag ute i cykelarenan i Obbola!

På arenan finns knattebana för de allra minsta, en av Sveriges största dirtparker, pumptrack och flera olika slingor att testköra på. På plats finns även Team Hi5-medlemmarna som berättar lite om årets säsong, ger tips och tricks och håller i cykelaktiviteter av olika slag.

Det kommer att finnas något för alla som är sugna att prova på och vi kommer också att ha lånecyklar i olika storlekar på plats för den som inte har egen MTB.

Vi bjuder också på grillade hamburgare, dryck och kaffe. Varmt välkommen – med eller utan cykel!

Tid: Söndagen 1 juli kl. 12-15

Plats: SCA Arena, Anderssons väg, Obbola