#Hi5TrailFun – Testa dina cykel-skillz i Obbola

Hi5NewsLeave a Comment

Vi på Hi5 har både ett cykelteam (Team Hi5 OIK Race) och en mountainbikeslinga i Obbola som bär vårt namn (Hi5 XC Trail).

Har du inte testat Hi5 XC Trail vid SCA Arena i Obbola är det hög tid. Slingan är 1,65km lång och du kan välja själv vid varje hinder om du vill ta den mer utmanande vägen eller en lugnare variant.

För att delta i tävlingen ska du cykla slingan, ta en kul/fin/oväntat/actionfylld bild och tagga ditt inlägg med #hi5trailfun på Instagram/Facebook (se till att din profil är offentlig).

Då är du med och tävlar om supersnygga Team Hi5-kläder. Här kan du se hur Team Hi5 kör slingan – hoppas du blir inspirerad:

Tävlingen pågår tom 19 augusti 2018. Juryn avgör vilken bild som vinner och juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kontaktas via Facebook eller Instagram, där den taggade bilden har postats, eller via Strava där tiden har registrerats. Besvaras inte juryns meddelande, eller om vi inte får kontakt på något annat sätt inom en vecka går vinsten vidare till någon annan.