Hi5 välkomnar Peter Saari som ny medarbetare

Hi5News

Umeåföretagaren och entreprenören Peter Saari börjar den 15:e maj som kundansvarig säljare hos Hi5. Peter har med sig många års erfarenhet inom IT-branschen och kommer närmast från A3.
I Umeå är Peter en välkänd profil med mångårig erfarenhet som företagare och affärsutvecklare inom IT-branschen, bland annat som grundare och ägare till det lokala It-företaget Delegate – ett företag som Peter drev i egen regi i mer än tio år. När Peter nu tar steget vidare är han ett välkommet tillskott till Hi5, där han i rollen som kundansvarig säljare kommer att arbeta med att hjälpa Hi5:s kunder att utveckla sin nytta med IT.

– Det har varit snabba puckar och redan imorgon får vi välkomna Peter som en i gänget, säger Christer Granberg, försäljningschef på Hi5. Det känns jättekul att få välkomna Peter och vi är imponerade över hans breda erfarenhet och djupa kunskap inom både branschen och regionen. Vi ser honom som en vass förstärkning och en självklar tillgång i vårt säljteam.

Christer Granberg välkomnar Peter Saari till Hi5.