Hi5 välkomnar Niklas Johansson

Hi5News

Hi5 välkomnar Niklas Johansson som senaste tillskottet på utvecklingsavdelningen i Umeå.
Idag går Niklas in som systemutvecklare hos Hi5 och börjar med introduktionen, att lära känna kollegorna och göra sig hemmastadd på kontoret på Teg.

Niklas kommer närmast från Umefast AB där han jobbade med utveckling, förvaltning och drift olika system.

– Det är full rulle på en gång, vi går igenom allt från nödutgångar till tidrapportering och såklart fikatiderna, skrattar Joan Kinnunen, konsultchef på utvecklingsavdelningen.

– Jag tycker det ska bli spännande att komma igång här på Hi5, jag har redan träffat de flesta av mina kollegor och det verkar vara ett härligt gäng, säger Niklas Johansson.

Niklas och Joan går igenom introduktionsplanen i ett av Hi5:s projektrum.

Vem är Niklas Johansson då?

Berätta lite om dig själv:

Jag är född och uppvuxen i Skellefteå. Flyttade till Umeå år 2000 för att plugga teknisk datavetenskap, vilket blev klart 2005. Nu bor jag på Sofiehem med min sambo Jenny och sonen Aron på 3 månader.

Hur hittade du Hi5? Jag hade läst några artiklar om Hi5 på Infotech Umeå och blev nyfiken. Strax där efter såg jag att det att det fanns en tjänst att söka på sidan, så på den vägen är det.

Varför tackade du  ja till jobbet hos oss på Hi5? Först och främst för att jag hade fått ett bra helhetsintryck av företaget, vilket också förstärktes under de intervjuer jag varit på. Jag har också känt att jag vill jobba med lite fler projekt jämfört med mitt gamla jobb, och projekt verkar det finnas gott om här. Som grädde på moset verkade det ju också finnas många trevliga medarbetare!

Vad har överraskat dig hos Hi5? Nu har jag ju bara varit här i två dagar, men jag skulle nog säga öppenheten bland medarbetarna och att det verkar vara en platt organisation med mycket medbestämmande och möjlighet att vara med och påverka.