Nu pustar vi ut…

Hi5News

Efter två lyckade evenemang förra veckan har vi nu tid att hämta andan och även börja skörda våra roliga upptågs frukter.
Vi pratar alltså om H.O.U.S.E. som ägde rum i onsdags och Företagssprinten som vi anordnade deltog i (vill du veta bakgrunden till detta lilla internskämt, kolla in VK Affärslivs intervju med Niklas Tiger).

Den 14:e februari minglade mer än 300 besökare tillsammans med våra partners och oss själva på Nolia i Umeå. Vi pratade med några av deltagarna om sina intryck, läs mer om det i Kunskapslådan. Där hittar du också fler artiklar om H.O.U.S.E. och de olika seminarierna.

Även skidåkningen mitt i stan i Umeå i fredags gick bra, vårt Team Hi5 knep en tionde plats och längtar redan efter nästa år.

Undrar du vad nästa roliga, intressanta och lärorika arrangemang blir?

Fyll i din e-postadress och klicka på knappen så missar du ingenting: