H.O.U.S.E. 2018 och längdskidor mitt i stan

Hi5News

Nu har anmälan till årets H.O.U.S.E. öppnat

Äntligen får vi berätta allting om årets utgåva av vårt alltmer välkända och -besökta evenemang! I år håller vi till på Nolia på onsdag den 14 februari. H.O.U.S.E. står alltså litegrann i kärlekens tecken – men årets tema Nalta eljest. Nalta slugare. kommer också göra synligt avtryck i seminarierna, mässan och på prisbordet.

Kika in i vårt seminarieprogram, läs mer om årets fabulösa inspirationstalare Robert Gustafsson och våra härliga samarbetspartners som bidrar till både stämningen, föreläsningarna och mässan och gör H.O.U.S.E. till vad det är.

Men allra viktigast är DU! Utan våra kunder skulle det inte bli något H.O.U.S.E. så vi hoppas att du har bokat in dagen i din kalender och är redo att sammanställa ditt alldeles egna schema för dagen.

Anmäl dig nu!

Men det händer mer i februari…

På fredag den 16 februari är det dags för Företagssprinten mitt i centrala Umeå. I den här tävlingen utmanar företag varandra och sig själva i en sprintstafett direkt efter elittävlingen är avgjord. Både elitåkare och företag kommer kämpa på samma centrala stadsbanor med start och mål vid kajområdet.

2018 är verkligen ett stort år sett ur idrottens perspektiv, hela tre stora evenemang händer under årets lopp: Olympiska vinterspelen i Sydkorea, Världsmästerskapet i fotboll i Ryssland och Företagssprinten i Umeå!

Hi5 deltar med utvalda medarbetare som har visat sina talanger både på kontoret och i skidspåret: Roger Fors, Christer Granberg, Robert Ahlström och Markus Thunberg. Deras medverkan är än så länge enbart bekräftad i Företagssprinten men enligt insatta källor tränar Roger och Robert upp sina friska ben även på fotbollsplanen medan Christer och Markus har setts träna på längden med både bössa och kälke på ryggen, så ingenting känns omöjligt i nuläget.

Heja Team Hi5 den 16 februari!