Hi5 är årets digitala gasell i Västerbotten

Hi5News

Hi5 Di Gasell 2016
Vi är stolta och glada att vi av Di har blivit utnämnda till årets digitala gasell i Västerbotten. Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag. Kriterierna är bland annat att man har:

  • minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
  • ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
  • ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt

 

Det är oerhört roligt att vi fortsätter att uppmärksammas för vår starka och kontinuerliga tillväxt. Priset tillägnas helt våra medarbetare för sitt brinnande engagemang, våra kunder för det förtroende vi fått och våra partners för ett fantastiskt samarbete. Utan er inget Hi5.

Lita på att priset inspirerar oss att jobba hårt för att skapa ännu mer värde och magi i framtiden!

Mer om Di Gasell